2777
2789
عنوان

بدن درد شدیدددد😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 50 پست
شما دکتر رفتین؟

آره بهم گفته برم تست بدم علایم کروناست 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم دستگاهی که تب بدنشونشون میده.ازانگشت دستشم میگه بایه دستگاهی تست گرفتن😢

نه بابا اون اصلا مشخص نمیکنه حتما باید تست مخاط بدن خون هم خطا داره فقط مخاط

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
نه عزیزم دستگاهی که تب بدنشونشون میده.ازانگشت دستشم میگه بایه دستگاهی تست گرفتن😢

اونا راس نیست عزیزم

به غیر از تست حلق به هیچکدوم نمیشه اعتماد کرد

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
وااایییی خدااااااا باورم نمیشه😭😭😭😭😭😭

چیزی نیست آروم بااااااش به شوهرت برس ان شاءالله خوب میشه خیلیییییی ها گرفتن خوب شدن 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
چیزی نیست آروم بااااااش به شوهرت برس ان شاءالله خوب میشه خیلیییییی ها گرفتن خوب شدن 

وااااایییییی اصلا نمیتونم باور کنم😭😭😭😭

چیزیش نشه خدایا😭😭😭😭😭

وااایییی خدااااااا باورم نمیشه😭😭😭😭😭😭

باورکن و مراقب خودت و اطرافیان باش و  نزدیک شوهرت نشین و قرنطینه کامل باشه حداقل  به 14 روز باید قرنطینه کامل بشه و بعد بره تست مخاط یا همون پی سی آر 

مرسی عزیزم😘

خواهش میکنم.من همین مشکلوداشتم چندوقتی دست وپاوکمرم وهمه دردمیکرد هیچیمم نبود مریضی خاصی نداشتم ازمایش دادم ویتامینDبشدت پایین بود مرتب مصرف کردم الان وقته قرصم که میشه حتی چندروز جلوترش دردام شروع میشه وقتی میخورم خوب میشم

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
وااااایییییی اصلا نمیتونم باور کنم😭😭😭😭 چیزیش نشه خدایا😭😭😭😭😭

نمیشه ان شاءالله خودت نباز  عزیزم آب هویج آب سیب سوپ قرص جوشان ویتامین سی دمنوش آویشن و پونه بهش بده زود خوب میشه