2777
2789
عزیزای دلم ...بخدا نی نی یار عزیزم تذکر دادن 🙏❤🌟معذرت میخوام

توروخدا دختر کلهر خواهش بعد قفلش میکنم توروخدا بگو کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ برمیگرده؟ اشتی میکنیم؟ زنگ میزنه ؟کی میزنه تورخداااا حالم خیلی بده خواهش میکنم ازت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا دختر کلهر خواهش بعد قفلش میکنم توروخدا بگو کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ برمیگرده؟ اشتی میکنیم ...

فقط همین بهت میگم ک خیلی زود حالت خوب میشه و مشغله های الانت تموم میشه .....❤🌟🍬

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
دختر کلهر برای من درست نگفت

جنبه فال داره فقط نباید ک اعتقاد داشته باشی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

تو خصوصی هم نمیگی ماه پیش کفتی برام درست بود این ماهم بگو🙃🙃🙃لطفاااااااااااا

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
ع سلام حتی تو خصوصی هم جواب نمیدی؟ 

ن گلم معذرت میخوام واقعا 😞🙏❤🍬

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

زنگ میزنه تو این ماه؟ اشتی میکنیم؟ دوسم داره ؟خواهش میکنم اینا روهم بگو