2777
2789
ن گلم معذرت میخوام واقعا 😞🙏❤🍬

عزيزم خواهش ميكنم بگو من باردارم يا نه خيلي بلا تكليفم باور كن حالم بده الان دارم گريه ميكنم برات صلوات ميفرستم خواهش ميكنم😭🙏🏻

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
به نظرم به يكي از دوستات بگو بره جلو يه جوري بهش بفهمونه گوشيت دست خودته

خواهشابه منم بگین؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ؛ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج ؛بهم وفادارخواهدبود؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهشابه منم بگین؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ؛ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بع ...

فكر ميكنه دختر جذابي هستي خودتو پيشش كوچيك نكني يه وقت ايشالا با هم رابطتون اوكي ميشه و اگه تو سختي ها كم نيارين به هم ميرسين

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
فكر ميكنه دختر جذابي هستي خودتو پيشش كوچيك نكني يه وقت ايشالا با هم رابطتون اوكي ميشه و اگه تو سختي ...

ممنون گلم 😍؛ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟ بعدازدواج؛ وفادارمیمونه؟  ازچه لحاظ؛خودموکوچیک نکنم؟

ممنون گلم 😍؛ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟ بعدازدواج؛ وفادارمیمونه؟  ازچه لحاظ؛خودموکوچیک نکنم؟

منظور تو رابطه باهاش خيلي از خودت مايه نزار و نگذر

ننت دروغگو و عقده ایه کم گه بخور😂

برو بچه جون جای یه بچه ی کلاس نهمی دهمی اینجا تو سایت نیست برو با عروسکات بازی کن اگه عقده ای نبودی خودتو ادم ۱۹ ساله جا نمیزدی و جالب تر اینکه فک میکردی کسی دروغاتو نمیفهمه در حالی که ما از اولش میدونستیم و فقط بهت میخندیدیم تو اون یکی گروهمون.یه آدم فیکِ تو خالی هستی خودت باش نه فیک اینو اون..دیگه هم ریپلی نزن بالا میارم

ننت دروغگو و عقده ایه کم گه بخور😂

بچه جون چون دستت رو شده فهمیدی همه میدونن دروغگویی زدی به فحش؟مدیونی اگه فک کنی مهمه، #سوژه_خنده

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5

نینی یارا ببینید چی فحاشی میکنه این بی ادب

فعلا مشخصه کی اسکل هست سروین ۱۶ تهران🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خجالت میکشیدی بگی بچه هستی میومدی میگفتی ...

خخخ حالا که همچی می دونی😂😂😂

از اولشم ایسگا بودید من نه مامانم دکتر بود نه بابام نه کنکوریم اصلا 😂😂😂

فقط محض خنده با دختر عموم میخوندیم اسکلشون می کردیم می خندیدیم😂😂😂

اگه میخواستم بمونم شناسنامه با یه فوتوشاپ درست می کردم می کردم تو کونتون😂😂😂

کصخل کردن آدمای اسکی مثل شما خدایی خیلی حال میده مخصوصا  اونجا که راجب انتخاب رشته می پرسیدی😂😂😂

من جای تو بودم میشستم کنکورمو میخوندم برا سال سوم پشت نمونم چند تا آدم مجازی بیان اسکلم کنن😂😂😂

از ۹۹/۹/۹ درس میخونم !تامام
خخخ حالا که همچی می دونی😂😂😂 از اولشم ایسگا بودید من نه مامانم دکتر بود نه بابام نه کنکوریم اصلا ...

و جالب تر اسکل تویی که فکر میکردی ما داره باورمون میشه🤣🤣🤣🤣ما از همون روز اول از کاربری قبلیت میدونستیم و یه گروه سه نفره دیگه داشتیم که اونجا فقط تورو مسخره میکردیم🤣🤣و هزاربار بهت گفتیم عقده ی پولدار بودن رو داری و میگشتی هرچی ات اشقال بود پیدا میکردی فک میکردی الان ما فک میکنیم خیلی پولدار میشی با این خزایی که میفرستی🤣🤣یه تومن پول نداشتی تاب بخری بعد میومدی شر میگفتی فک میکردی ما باورمون شده؟اسکلی اگه همچین فکری میکردی🤣اگه دقت میکردی همشم تو چتا بهت میفهموندیم یا تیکه میپروندیم میخندیدیم ولی تو انقدر خنگ بودی که نمیفهمیدی🤣🤣بدبخت من با پول بابام میتونم صدتا مث تورو بخرم و ازاد کنم منتهی مث تو بی اصالت نیستم که بخوام پز بدم ولی تو چون عقده پول داری اینقدر از پول میگفتی🤣🤣منم نظرم اینه برو درس بخون بلکه پولدار شدی عقده هات تموم شدن من نیازی به کار کردن ندارم مدرک میگیرم با پول ددی جون کیف و حال میکنم🤣🤣🤣🤣🤣فعلا برو به هر دری بزن کاربریت بترکه 🤣🤣