2777
2789
عنوان

♥️❤مذهبیا!غیر مذهبیا بیاید نظرتونو میخوام در مورد پیشنهادم⚫⚫⚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 82 پست
@اعتصامی     سلام عزیزم بیا پیشنهادشون خوبه🌹

ان شاالله حاجت روا بشید گلم♥️

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤                                      السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
چه پیشنهاد خوبی، حاجاتت روا🌸

ممنونم شماهم حاجت روا بشید عزیزم♥️

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤                                      السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله حاجت روا بشید گلم♥️

ممنونم عزیزم 💚

همچنین شما

متشکر از پیشنهاد خیلی خوبتون 

ان شاالله زیر سایه ی آقام امام حسین (ع)باشید همیشه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
ممنونم عزیزم 💚 همچنین شما متشکر از پیشنهاد خیلی خوبتون  ان شاالله زیر سایه ی آقام امام حسین ...

خیلی ممنون لطف دارید ان شاالله اقا راضی باشن ازم♥️

ممنون از پیشنهادتون تغییر دادم

ان شاالله حاجت روا بشید عزیزم♥️

چه پیشنهاد خوبی عزیزم حاجت روا شید همگی التماس دعا💞

ابا عبدالله علیه السلام آمین گوی دعاهاتون باشه عزیزم

یه سوال چطور رنگ متنو تو امضا عوض کنم ؟

بالای کادری که متن مینویسیم هستش ببینید اگه بازم متوجه نشدین توضیح بدم بیشتر

ممنون استارتر پیشنهادت عالی بود✌

قربونتون التماس دعا♥️

من امضام بوی امام حسین نده شک برانگیز میشم

من غلام قمرم غیر قمر هیچ نگو

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
من امضام بوی امام حسین نده شک برانگیز میشم من غلام قمرم غیر قمر هیچ نگو

التماس دعا