2789

سلام و عرض ادب

میدونم اینجا همه جور اعتقاداتی هست ولی همه ته دلشون ارادت خاصی نسبت به ابا عبدلله الحسین دارند

از همه شما خواهرانه میخوام توی ماه محرم همه تو امضاهاتون سلامی بدین به آقا ابا عبدلله الحسین تا هرکس هم امضاتونو دید سلام بده به آقا و میلیون ها سلام محضر اقا برسه از دل های پاک و با صفای شما

😂یه لحظه حس مداح بودن بهم دست داد😍

نظرتون چیه خانوما!!!

اول خودم امضامو درست میکنم♥️❤♥️❤

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤                                      السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مننننننننننننن ننظرمممم مثبت    

ممنون ان شاالله هممون حاجت روا بشیم

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤                                      السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

مرحبا به شما 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من حتما امضامو عوض میکنم...

ممنون ان شاالله به همه ارزوهای خوبت برسی

امضای من تغییر کرد🤩

ممنون عزیزم انشاالله که حاجت روا بشی♥️

من اضافه کردم😊

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
ممنون از پیشنهادت  تغییر دادم ❤

عزیزمی حاجت روا بشی گلم❤