2777
2789
عنوان

یکی نی نی نداره بده من نگهش دارم😍🤤🙄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس صددر صد بهت نمیدیم چون بلدنیستی نگهداری😁😁😁

ن باو اتفاقا ماهر تر من پیدا نمیشه نو نگه داری بچه😁😍

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
الهی خدابه خودت بده دخترم 

آخ ی نی نی مث پروف توووو😍😍⁦♥️⁩👌

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
من دارم میخوای البته دوقلو یکی رو من میگیرم یکی رو هم تو بگیر بی زحمت 😁

چشم حتما میگیرم😍🤤🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
ن باو اتفاقا ماهر تر من پیدا نمیشه نو نگه داری بچه😁😍

ببین قبل از نگهداری از نوزاد باید از امتحان نگهداری از شوهر موفق بیرون بیای

اخه مردها خودشون یه پا نوزادن😁

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
بیا این مال تو من دیگه خسته شدم

پسرخودته؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم