2777
2789
عنوان

کمک کمک شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار توروخدا به منم بگو

ببین ی شونه هست به نام شونه شوره گیر اونو بگیر روزی سه بار اول موهاتو با شونه معمولی شونه کن بعد ذره ذره با این شونه تا چند هفته هر روز باید شونه کنی تا همه شپش ها و اونایی که تازه میان بیرون بریزه بعد اگه تخم در آوردی بشکن تخم رو شپش ها رو هم بکش بعد ی هفته ی شامپو بگیر بزن در آخر هم ی شامپو دیگه کاملا رفع میشه با شونه شامپو هم موهاتو شونه نکن که همه موهاتو میکنه

باید اینکارو کنم به نظرم بهترین راهکاره

اره عزیزم غصه نخور مشکلی نیس که حل نشه ، حتما دکتر برو بهت میگه چه شامپویی استفاده کنی من یادمه دو سه بار زدم از بین رفت...تازه مال من زیاد بود ینی زیادهاااا

دختر منم تازه درگیر شده بود اول از همه شپش های زنده رو بکش حالا با شامپو یا سرکه یا تاید 

من تاید زدم بعدش شونه لیندانیت از دیجی کالا سفارش بده برو حموم یه مقدار خیلی زیادی نرم کننده بریز رو سرت با شونه تند تند شونه بزن هر بار  شونه زدی شونه رو بشور یا بکش رو پات تا حشره های کشته شده و تخم هارو ببینی باید یک ساعت شونه بزنی 

اینکارو تا یک هفته هر روز انجام بده بعدش بکن یه روز درمیون دو روز درمیون 

شامپو یا سرکه م هفته ای یکبار تا یک ماه بزن 

ولی نرم کننده ‌شونه خیلی موثره حتما موفق میشی سخته ولی بهت قول میدم خوب میشی 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
شامپو شپش سر داروخانه داد دکلره اتو بتادین نفت همه چی زدم تواین سرم نمیره

ببین بعضی شامپوها ضعیف ترن فقط موجود زنده رو از بین میبرن و تخم ها باقی میمونن و اونا دوباره باز میشن تو سرت 

من راهی که خودم برام جواب داده رو میگم امتحان کن 

یه شونه خیلی ریز و نرم کننده به مقدار زیاد تهیه کن 3 بار با فاصله یه هفته کل سرتو آغشته به نرم کننده کن و با شونه ریز از ریشه قسمت به قسمت  شونه کن چندبار کل موهاتو موجودات زنده لیز میخورن و خارج میشن و تو این 2 هفته هم تخم ها باز میشن و قبل اینکه به بلوغ و تخم گذاری برسن از سر خارج میشن 

اگه موهات کوتاه باشه خیلی راحت تره 

حین درمان هم باید تمام وسایلی که با سرت در ارتباطن مثل برس شال و روسری، رخت خواب، لباسایی که پوشیدی رو ضدعفونی کنی یا قرنطینه کنی چند روز (شپش ها چند روز غذا بهشون نرسه میمیرن) 

اتو کردن موهات هم خوبه انجام بدی تو این مدت 

عزیزم شونه شپش چینی ازداروخانه بخرخیلی عالیه من دارمش الان پنج ساله دارمش هرموقع که شپش افتادتوسرم زودهم تموم شد،البته تایه هفته اول بایدسرتوباروغن زیتون چرب کنی بعدشونه کنی بعدبادستمال کاغذی شونروتمیزکنی خودت رشک وخودشپش رومی بینی