2777
2789
عنوان

کی شویش مثل شوی منه بیایین بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 116108 بازدید | 92 پست
خوب هر کى با عنوان تاپیک مشکل داره میتونه نیاد تو
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تازگیا تو این مورد با شوهرم به مشکل خوردم
نمیدونم باید چکار کنم. همش داره. ازم شاکیه شدید
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مادر
+2
1392/6/22 11:51 ب.ظ

عزیزم ببخشید ولی برای کوچکترین و خصوصی ترین مسائل زندگیت اینجا دنبال نسخه میگردی؟؟؟؟

ایشون شوهرت از شما سکس میخواد شما هم زنشی یا میدی یا نمیدی.....دیگه گفتن اینکه تعداد دفعات و منو لای پاش میزاره.... بنظرم توی اینجا نوشتن کمی زشت و وقیح هست

شما و کاربرای دیگه ای که دید منفی دارن: ازتون خواهش می کنم نیاین تو این تاپیکا. دخالت نکنید. این مطرح می کنن مشکلشون رو شاید یه نفر کمکشون کنه. بابا چرا به همه چیز کار دارید؟
بله غسل داره
شما توى خواب محتلم شدى و باید غسل کنى