2777
2789
عنوان

احتمال بارداری من چقدر است؟

3001 بازدید | 4 پست
با سلام و خسته نباشید و تبریک به خاطر سایت بسیار خوبی که دارید. من 21 سالمه. 5 ماهه که اقدام کردم برای بارداری، ولی هنوز باردار نشودم. در ماه سوم و چهارم قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم. قاعدگی منظمی دارم اما با مصرف این قرص 5 روز قبل از قاعدگی لکه بینی دارم. در ماه اول لکه های تیره و در این ماه لکه های قرمز روشن. روز سوم قاعدگی سونوگرافی انجام دادم. مشکل خاصی نداشتم و در جواب ذکر شده بود که تخمدان سمت راست دارای 2 تا 3 فولیکول 6 تا 9 میلیمتری در حال رشد است. امروز که روز آخر قاعدگی من است به متخصص زنان مراجعه کردم که برایم فولیک اسید و ویتامیت ای و 5 عدد کلومیفن تجویز کردند که از امشب مصرف کنم. میخواستم بپرسم که آیا فولیکولها تا روز تخمک گذاری رشد خواهند کرد و به اندازه‌ی مناسب خواهند رسید؟ و اینکه آیا دلیل لکه‌ بینی قبل از قاعدگی فصرف پروژسترون است؟ آیا در این دوره‌ی تخمک گذاری ممکن است 2 تخمک آزاد شود؟ با تشکر فراوان
بله، تا زمان تخمک گذاری فولیکول غالب رشد می کند و با ترشح هورمون رشد سایر فولیکولها را متوقف می کند.
ممکن است عفونت نیز مطرح باشد، در این مورد بررسی کنید.
در مواردی که سابقه ژنتیک داشته باشید و یا از داروهای کمک باروری استفاده می کنید، احتمال آن وجود دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.