2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 49 پست
استخاره اداب داره زمان داره و... بزن استخاره انلاین شهید آوینی  من یه کار دیگه میکنم نیت می ...

😍😍😍چه خوب میخام بفهمم دوسم داره یانه چجوریه  🤔استخاره شهید اوینی چیه توگوگله؟

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آنلاین ک ن ولی اون ۱۰ تومن میگیره آنلاینم خوبه بگیری من رفتم تحقیق کردم گفتن مشکلی نداره درسته

ممنون

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
وقتی ۳۰ ساله شدی و پشت سرتو نگاه کردی ک چقدر اشتباه کردی میفهمی .البته امیدوارم عشقت ارزششو داشته با ...

عقلم حریف قلبم نمیشه با خودم میگم حداقل با حسرت زندگیم تباه نمیشه من خواستگار سنتی دوست ندارم اخه  مثلا یه نفرقراره امروز بیاد خونمون مامانم یه رب پیش بهم گفت فقط بیاد و بره چون نمیشه همه رو تلفنی ردکرد😒 قلبم داره از جا کنده میشه میدونم کارم اشتباهه اما کاری ازدستم بر نمیاد 😭😭😭😭😭

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
😍😍😍چه خوب میخام بفهمم دوسم داره یانه چجوریه  🤔استخاره شهید اوینی چیه توگوگله؟

اره گلم تو گوگل ترجمه و تفسیرم داره ولی بدون استخاره اداب داره اون چیزی که من گفتم اسمش دیگه استخا ه نیست بهتره چون بیشتر ازسه بار نباید استخاره گرفت دررابطه با یه موضوع

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
اره گلم تو گوگل ترجمه و تفسیرم داره ولی بدون استخاره اداب داره اون چیزی که من گفتم اسمش دیگه استخا ه ...

ممنونم😘💖

عاشق نشو باعقل تصمیم بگیرچون اگه ولت کنه خوب شدنت دیگه محاله چون تجربه دارم میگم😔 اگه واقعا میخوایش حست بهش معمولی باشه اما تلاش کن جذبش کنی اون بیادسمتت بازم میگم برات معمولی باشه