2777
2789
عنوان

مسخره ترین خرافاتی که شنیدید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 170 پست

من عطر را بشدت قبول دارم چون سرم اومده

خنده دار ترین خرافاتی ک از همین نی نی سایت شنیدم روز عقد نبات بذارید داخل لباس زیر بعد چایی کنید بدید شوهرتون بخوره تایع تون بشه.جیش کنید تو چاییش تایع بشه.اه کوفت کنن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نی نی سایتیا که همش دنبال حس ششمن

اینایی که دنبال فال و سر کتابن

اینایی که فک میکنن متولدین هر ماه خصوصیات مخصوص دارن 

اونایی که آه در بساط ندارن بعد میگن بذتر بچه بیاریم روزیشو با خودش میاره

اینا همه از بدترین خرافاتایی بود که من شنیدم. برای من خرافاته ولی ممکنه، شما باور داشته باشی

پس ریپلای نکنید

من نظر خودمو گفتم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
این نی نی سایتیا که همش دنبال حس ششمن اینایی که دنبال فال و سر کتابن اینایی که فک میکنن متولدین هر ...

👏👏👏

اونایی که فکر میکنن مشکلات زندگی شون به خاطر اینه که براشون دعا گرفتن...

حالا باهاشون حرف میزنی قشنگ کوتاهی خودشون و همسرشان معلومه

کفش یا دمپایی چپه بیوفته دعوا میشه.

اگه روی هم بیوفته کفش یا دمپایی میری سفر.

اگه سکسکه کنی اسم کسی رو بیاری و سکسکه قطع بشه ینی اون طرف که اسمشو آوردی یادت کرده😂😂😂😂😂

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

اگه تو جاکفشی کفشای خانم ردیف بالا باشن و کفشای اقا ردیف پایین یعنی اینکه خانم ب زور تره تو خونه و برعکسش

یا مثلا اگر حامله باشی نباید بری پیش کسی ک تازه زایمان کرده

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷