2777
2789
من با دمنوش لاغر کردم ۱۰ کیلو تو ۱ماهو نیم  امشب همه میخوان لاغرشن😁

چه دمنوشی خوردی؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
 عزیزم چای سبزخوردي صورتت لاغر نکرد وچه دمنوش دیگه ی خوردی؟

صورتم؟

نه بخاطر آب زیادی که مصرف کردم نه 

دمنشو دارچین و زنجبیل هم عالیه

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم ؟ نه فقط در طول روز خر چی دوست داشتم میخوردم  ولی کالریش رو حساب میکردم کالریم در طول ر ...

اهان ممنون پس کالری شماری کردی تقریبا.چندتا میخوردی؟ک کردیش ۹۰۰

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
خیلی خوبه  عزیزم من یکی آرزو دارم مثل بقیه بخورم آبم ک میخورم ترس  اینو دارم ک چاق شم&nbs ...

بخداا منم مث توعم الان همسرم راحته دگ قبلا عمل انجام داده الان هر چی میخوره چاف نمیشه

من ۱شبه میخام هیکل انچنانی داشته باشم😂

نمیشه گلم ..امکانش صفره

غیر اینکه از روش های غیر طبیعی وارد بشی

مثل ساکشن چربی 

که بسیار خطرناکه

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
وای خوش بحالش تسلیم نشو ادامه بده ایشالا مانکنی میشی واسه خودت  

هنوز شروع نکردم ک ادامه بدم😂😂اخه سختمه حرفی میزنه میگم خودت فیل بودی با عمل اینی پول بده منم برم عمل کنم

از اینستا سفارش دادم چای سبز و زعفران خیلی خوبه واقعا هم من هم مامانمو خالم استفاده کردیم 

ما میتونیم چای سبز وبا زعفران دم کنیم همین نتیجه رو میده؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
هنوز شروع نکردم ک ادامه بدم😂😂اخه سختمه حرفی میزنه میگم خودت فیل بودی با عمل اینی پول بده منم برم ع ...

وای اول خیال کردم تو رژیمی😂

ای بپیچه چاقی 

حالا منو اگه ببینی هر چی چربیه میره تو شکمم ۸کیلو اضافه وزن دارم عصبیم کرده اعتماد به نفسمو گرفته 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792