2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

336 بازدید | 35 پست

بچه ها من قبل بچه دار شددنم همیشه به خودم میرسیدم

کلی با انرژی بودم همیشه ارایش لایت داشتم

ابروها مرتب لباسای خوشگل

بچم ۴ماهو نیمشه از روز تولد به اینور

همیشه خدا ابروهام پره

لباسای گشاد و داغون که بتونم شیر بدم

موهام کامل ریخته

صورتم پر لک شده

بچم یا خابه یا در حال گریه کردنو جیغ زدنه

نه وقت دارم به خودم برسم نه به خونه

شوهرم هیچی نمیگه ولی خودم از دست خودم کلافه ام

دلم میخاد مثه قبل شیک باشم ولی نمیشه

خدا کنه حداقل تو ۶ ماهگی امون بهم بده ی دوش با ارامش بگیرم

صرفا_جهت_درد_دل#  

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

عزیزم حالااولشه بزارراه بیفته بعدمیفهمی سختی چیه. 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینجوری؟

یکم برنامه ریزی کن درست میشه

خواهرای منم بچه چندماهه دارن ولی خیلی بخودشون میرسن خونشون مرتب همیشه

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
عزیزم حالااولشه بزارراه بیفته بعدمیفهمی سختی چیه. 

اره همه میگن اینو

ولی الان همش باید بغلش کنم سخته

نمیتونم یه غذای سرخ کردنی درست کنم چون میترسم بسوزونمش پای گاز

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
تا 2 سال همینه 

نگووو

منم حامله ام همش استراحتم خونم مث قبل تمیز نیس مث قبل واسه اشپزی نمیتونم وقت بزارم نمیتونم ارایش کنم یا حتی برم بیرون حالم عوض شه تلوزیون هیچی نداره همش سرم تو اینترنته ،شما تو بارداری از اینترنت زیاد استفاده نکردی؟

تا بچت میخوابه یه دوش بگیر در حد ۱۰ دقیقه ک سبک شی لاک بزن دلت وا شه وگرنه زود پیر میشی 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

من سه ماهه باردارم حالم ازخونه زندگیم وخودم بهم میخوره🤮🤢

منی که خونم همیشه برق میزدازتمیزی شده آشغال دونی😭به خاطرویارم ازحموم متنفرم😭😭😭😩انقدرحالم بده هیچکاری نمیتونم انجام بدم🤢🤮🤢🤮😥

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چرا اینجوری؟ یکم برنامه ریزی کن درست میشه خواهرای منم بچه چندماهه دارن ولی خیلی بخودشون میرسن خونش ...

عزیزم ماهم تو فامیل دارم خانومی که اصلا تغیبر نکرده

ایشون میگ باید بچمو ب زور بیدار کنم شیر بدم

همش یا خابه یا داره با خودش بازی میکنه

بچه من باید ده ساعت وقت بزاری براش تا نیم ساعت بخابه

وقتی هم بیداره فقط باید تو بعل باشه ی ثانیه بزاریش پایین اونقد جیغ میزنه که ادم کر میشه

من سه ماهه باردارم حالم ازخونه زندگیم وخودم بهم میخوره🤮🤢 منی که خونم همیشه برق میزدازتمیزی شده آش ...

حالا صبر کن دختر

بچه بیاد صد برابر آشغالدونی نر میشه😁