2777
2789
عنوان

بیایین درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
😔

مرسی ک نگفتی تو کرونا چرا مسافرت😂😂

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشستم دلم گرفته  تو فکرم که چرا واقعا دست من و شوهرم بی نمکه هر کاری برای هر کسی میکنیم نادید ...

دیدگاه رو عوض کن کمتر حرص میخوری یعنی اون کار رو برای شخص انجام نده برای خدا انجام بده و از خوبی خودت مطمئن باش طبیعت به تو برش می گردونه😜😜تجربه خودمه شعار نیست

دیدگاه رو عوض کن کمتر حرص میخوری یعنی اون کار رو برای شخص انجام نده برای خدا انجام بده و از خوبی خود ...

خوشحالم که میتونم کاری برای کسی انجام بدم اما خیلی بده جلوت حرف خودت و شوهرت رو بزنن و تمسخر کنن

حرمت ها واقعا کجا رفته؟یک درصد فکر کنن من با شوهرم اختلاف دارم اونا بخوان در موردش بد بگن ممکنه دلم چرکین بشه

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
خوشحالم که میتونم کاری برای کسی انجام بدم اما خیلی بده جلوت حرف خودت و شوهرت رو بزنن و تمسخر کنن حر ...

نباید اجازه بدی عزیزم در وهله اول ی سری چیزها رو اصلا نذار اطرافیانت متوجه بشن و اگر میدونی ی چیزی رو دارن بزرگ می کنن خیلی معمولی سکوت کن و ی نیشخند بزن و مکان رو ترک کن کلا هم اگر برات مقدور از آدمهایی که اذیتت میکنن و روانت رو بهم می ریزن تا میتونی دوری کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792