2777
2789
عنوان

جاریییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 42 پست
🙄🙄حالا سلام نکرد ی چیز حرفم نزنه؟! لباسم ب میل شما بپوشه😑 میترسی شوهرت نگاش کنه ینی😕

👌👌👌

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همش بهش کم محلی میکنم ولی از رو نمی ره...

تولد برادرشوهر کوچیکه م داشتیم عکس دست جمعی میگرفتیم جاری من که شمالیه و از جاری شما ۱۰۰۰ مرتبه بدتر یهو به همسر من گفت بیا بشین پیش من. من اصلا عکس العمل نشون ندادم شوهرم هنگ کرد نگاه کرد به من بعد مادرشوهرم اومد نشست کنارش بعد به شوهر من گفت بیا بشین اینجا ببینم بعد یه چشم غره به جاریم رفت😂 همیشه خشتکش بیرونه بعضی وقتا نافشم دیده میشه شالم که فقط شونه هاشو میپوشونه ولی من اهمیت نمیدم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه خیر هر وقت مریم خونه مادر شوهرم اونجاست از این کارش کینه گرفتم بدجور

وا 😐😑😶

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
موضوع پارسال تازه یادت افتاد😫

بعد میگن زنای ایرانی بدبختن والا بعضی اززنای ایرانی یه چیزیشون کمه.خپب عزیزدلم قضیه مال پارساله توهنوز داری حرص میخوری

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من روم نمیشه جلو شوهرش بد بگردم

خب رو شدن نمیخاد سعی کن تو خونه خودت پیش شوهرت یجوری بگردی چشش اونو نبینه اونجا هم شیک باشی کافیه نیازی نیس حتما بدن نمایی کنی 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉
من روم نمیشه جلو شوهرش بد بگردم

تو خودت باش باهاش کاری نداشته باش چون اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی مثلا شما حرص بخوری اون چادر سرش میکنه؟ بی خیال باشی خودت راحتی

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
2790
2778
2791
2779
2792