آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6419 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این ... در کمینگاه نظر با دل خویشم جنگ استز ابرو و غمزه ی او تیر و کمانی به من آر
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 در کمینگاه نظر با دل خویشم جنگ است ز ابرو و غمزه ی او تیر و کمانی به من آر روزگاری شد ز چشم اعتبار افتاده ام چون نگاه آشنا از چشم یار افتاده ام ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 من دو کلمه بزور ترکی بلدم یر یوواسیز قوشا دونسم گوزدن آخان یاشا دونسم انتظاردان ... عالی بود یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 روزگاریست که در دشت جنون خانه ی ماست عهد مجنون شد و دور دل دیوان ... تا چند همچو شمع زبان آوری کنیپروانه ی مراد رسید ای محب خموش
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عالی بود یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرمتبسمی کن و جان بین که همی سپرم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
دختربارونی66 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 5822 سلام نفسم من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه ه ... ببخشید دیشب نگران شدی شب بخیرم نگفتم بهت 😔حدیث آمدنت یک فسانه گشته بیا نگاه بیم و امید آهوانه گشته بیا نمانده یک سر سورن فضای پروازی گلوی عاشق ما بی ترانه گشته بیا. .. تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 ببخشید دیشب نگران شدی شب بخیرم نگفتم بهت 😔 حدیث آمدنت یک فسانه گشته بیا نگاه بیم و امید آهو ... عیب ندارهخوبه ک خوابیدی ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم میشـــــــود جای "شما"، "تو" بشــوم موقـع چت؟چه کنـم دلبـرِ مـن، این اَدَبت ما را کُشت.
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 من دیگه برم بچه هاخوش گذشت منم و کنکوریییییی ک چنروز دیگستتاپیک دست خودتون اگ تونستم شب میام اگ نشد نیستم تا فردا ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
دختربارونی66 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 5822 من دو کلمه بزور ترکی بلدم یر یوواسیز قوشا دونسم گوزدن آخان یاشا دونسم انتظاردان ... چقد قشنگه این شعر😔 تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 عع ببخشین فک میکردم بلدین یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر ، یارِ فراموشکارِ من ... خواهش میکنمنیست بر لوح دلم جز الف قامت دوستچه کنم حرف دگر یاد نداد استادم
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 میشـــــــود جای "شما"، "تو" بشــوم موقـع چت؟ چه کنـم دلبـرِ مـن، این اَدَبت ما را کُشت. تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كني ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 روزگاری شد ز چشم اعتبار افتاده ام چون نگاه آشنا از چشم یار ... من ملک بودم و فردوس برین جایم بودآدم آورد در این دیر خراب آبادم
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 من آن نگین سلیمان به هیچ نستانم که گاه گاه بر او دست اهرمن باشد اسیر ظلمتم،ای ماه پس کجا ماندی؟که من به اعتبار تو فانوس نیاوردم!
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عالی بود یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت خواهشبا ت ترکی پیدا نکردم یوخی گلمور، گوزومه اوقدر آغلامیشامساقیا دولدور ایچیم ،گول هوسی ایله میشمسونا چاتسین بو بهار من كی گولون گورممیشمساقیا دولدور ایچیم یار هوسی ایله میشمیارمنی یاد ایله میر،اونا من نیله میشم ؟ ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///