آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6427 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 تورا چون جان خود میخواهمت تورا چون سایه می پندارمت هرچه تو دوری من صبورم قبل از تو من ... مي يابم از خود حسرتي باز از فراق کيست اينآماده ي صد گريه ام از اشتياق کيست اين ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 مي يابم از خود حسرتي باز از فراق کيست اين آماده ي صد گريه ام از اشتياق کيست اين نمی داند دل تنها میان جمع هم تنهاستمرا افکنده در تنگی که نام دیگرش دریاستتو از کی عاشقی؟ این پرسش آیینه بود از منخودش از گریه ام فهمید مدت هاست..مدت هاست تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 نمی داند دل تنها میان جمع هم تنهاست مرا افکنده در تنگی که نام دیگرش دریاست تو از کی عاشقی؟ این پرسش ... تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كني ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عه ... یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر یار فراموشکار من تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر یار فراموشکار من نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی😅🤣 تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی😅🤣 یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشیانی داشتیمممنون از همراهیت دوست خوبمروز خوش ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشیانی داشتیم ممنون از ه ... میبینی از خودت دیوانه تر منممجنون تو یکی ست آن یک نفر منم..فداتشم گلم ب امید دیدار ساعت خوشی بود🥰😇😍 تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
sarir616 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1240 تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم من از عهد ادم تورا دوست دارم از اغاز عالم تورا دوست دارم
sarir616 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1240 تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عه ... یاد باد انکه زما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد
اتمسفر۲۰۳۷ عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 6983 موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ... چه کردی باشعر عزیزم
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 یاد باد انکه زما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد در کار گلاب و گل حکم ازلی این بودآن شاهد بازاری وین پرده نشین باشد
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 میبینی از خودت دیوانه تر منم مجنون تو یکی ست آن یک نفر منم.. فداتشم گلم ب امید دیدار ساعت خ ... مرا به کار جهان هرگز التفات نبودرخ تو در نظر من چنین خوشش آراست
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 چه کردی باشعر عزیزم خیال روی تو در هر طریق همره ماستنسیم موی تو پیوند جان آگه ماست