2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 6419 بازدید | 1618 پست
استخوان سر فرهاد فرو ريخت ز هم      ديده اش در ره شيرين نگران است هنوز

زان یار دلنوازم شکریست باشکایت 

گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زان یار دلنوازم شکریست باشکایت  گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت

تا چند عمر در هوس و آرزو رود       ای کاش این نفس که بر آمد فرو رود

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

روز سیه مرگ شود شمع مزارت     هر خار که از پای فقیری بدر آری

یک نفر آمد صدایم کرد و رفت

در قفس بودم، رهایم کرد و رفت

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت

ترا که هر چه مراد است در جهان داری      چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم  لطف انچه تو اندیشی حکم انچه تو فررمایی

یادایام جوانی جگرم خون می کرد 

خوب شد پیر شدم کم کم و نسیان آمد 

یاد بگذشته به دل ماند ودریغ نیست یاری که مرا یاد کند

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یاد باد انکه زما وقت سفر یاد نکرد  به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد

داديم ز كف نقد جواني و دريغا        چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم

در درون شهر کوران  دردها دارم ز بینایی  نیمایوشیج

یا رب امان ده تا بازبیند

چشم محبان روی حبیبان

باید بستنی بدید😈

بله👌😅😅🍦🍨