2777
2789
رو بیضه بزنم یا آلتش؟ چجوری حمامش کنم و آلتش و بشورم، میترسم فردا ببرمش حمام

وقتی پوشکشو باز کردی ببر توی حمام آروم آب بگیر از کمر به پایین.نمیخواد جای زخم دست بکشی.وقتی شستیش پاهاشو خشک کن و روی حلقه و اطرافشو هرجایی که خشکه رو پماد بزن کامل.بعد پوشکشو ببند.خیلی زود خوب میشه.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نههه اصلا دست نمیزدم بهش میزاشتم چن ثانیه می موند درش میاوردم هم دردشو ساکت میکرد هم حلقشو باعث شد ز ...

کامل تو آب باشه کل آلتش؟؟

بعد روش آب بگیرم فقط کفا بره،؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه جون نداره اون چن روز که 😥

اتفاقا روایت هم هست که هفت روزگی ببرین. خیلی راحتترین.هم خودتون و هم بچه که متوجه نمیشه.قطره استامینوفن هر شش ساعت تا سه وعده بهش بدی دردش کلا از بین میره.کل درد و سوزشش همون ادرار اول بعد از ختنه هستش.بعدش دیگه خوب خوب میشه و یک عمر راحتی 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من بدبخت شدم دعاكنيد برامون قلبم داره وايميسه طاقت يه قطره اشك پسرمو ندارم

وقتی مادر میشی باید تحملتو بالا ببری......بچه که فقط شیرین کاری و ناز کردنش نیست عزیزم.از همون اول گاهی بد قلقی داره....دل درد داره....ختنه و اینا داره....خدایی نکرده مریضی داره و شب بیداری.اگه قوی نباشی نمیتونی از پسش بربیای.مطمئن باش از اول خلقت بودن کسایی که هم کم طاقت تر بودن هم کم سن و سال تر بودن و........وقتی اونا تونستن پس ما هم میتونیم.مادر قوی و باصلابت بچه خوب و با اعتماد بنفس و قوی تربیت میکنه.موفق باشی گلم

وقتی مادر میشی باید تحملتو بالا ببری......بچه که فقط شیرین کاری و ناز کردنش نیست عزیزم.از همون اول گ ...

پسرم و پریروز ختنه کردم، تا الان یهو جیغ و گریه، وقتی هم میشورمش باز گریه میکنه

پسرم و پریروز ختنه کردم، تا الان یهو جیغ و گریه، وقتی هم میشورمش باز گریه میکنه

قطره استامینوفن دادی بهش؟

اخه بچم يكسالشه خيلي سخته يادموميوفته ديونه ميشم مثل الان

بازم دیر نشده.خونواده شوهرم رسم داشتن زیر شش سال ختنه نمیکردن.من یجورایی بینشون سنت شکنی کردم.همش میگفتن ضعیفه و فلان. ولی من دیدم زحمتش اول و آخر گردن خودمه.یکم مقاومت کردم و زود بردم پسرامو.بازم عزیزم امروز بهتر از فرداس.چون بازم پسرت نمیتونه زیاد راه بره.همینکه راه بیفته و بدو بدو کنه دیگه نمیتونی جلوشو بگیری که مراقب باشه و دق میدت.

يعني ببرمش الانم راه ميره هاااا

به شیطنت و بدو بدو و پریدن نرسیده هنوز طبیعتا....چون برسه به این مرحله باید تا پنج شش سالگی که بقول ما نکن،بشین رو بفهمه باید صبر کنی‌.دو سه سالگی اگه خودتو بکشی بازم کار خودشو میکنه و خدایی نکرده ممکنه بخیه هاش یا زخمش خونریزی کنه بخاطر رعایت نکردن.پنج شش سالگی هم دیگه فهمیده‌ست و شاید خجالت بکشه