2777
2789
عنوان

آیا ممکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
مال من زیر نافم کمتره بالای نافم مثل بادکنک اومده بالا معده ام قدم حدود ۱۶۰ هست وزنم شده ۵۶ شایدم کم ...

اره منم ۴۵ بودم ولی برجستگی بود تو شکمم

حالا زیر چشمم و صورت یهو آب میشه اون کثافت اب نمیشه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چیکارش کنیم شلوار تنگ میپوشم یا پیراهن قلمبه میزنه بالا

دقیقن 😐😐😐

ی مدت زیره و زنیان دم میکردم بعد ناهار و شام میخوردم بهتر شده بود ولی دیگع تنبلیم شد ادامه ندادم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اره منم ۴۵ بودم ولی برجستگی بود تو شکمم حالا زیر چشمم و صورت یهو آب میشه اون کثافت اب نمیشه

من خیلی استخون بندی ریزی هم دارم واسه اینم چاقتر دیده میشم میرم رو وزنه همه تعجب میکنن چند وقت پیش،خودم وزن کردم یه پیرمرد بود گفت خانوم چقد وزنت کمه بهت نمیخوره صورتم تپله 

دقیقن 😐😐😐 ی مدت زیره و زنیان دم میکردم بعد ناهار و شام میخوردم بهتر شده بود ولی دیگع تنبلیم شد ا ...

اخه اینام خیلی گرم هستن من الرژی دارم صورتم پر جوش میشه الان ماست و پنیر لاکتیویا میخورم بهتره اما همچنان یه توپ همراهم دارم

اخه اینام خیلی گرم هستن من الرژی دارم صورتم پر جوش میشه الان ماست و پنیر لاکتیویا میخورم بهتره اما ه ...

خب عزیزم ماست و پنیر سرده 

سردیجات و لبنیات باعث ورم معده میشه من دوغ میخورم انگار پا ب ماهم ⁦☹️⁩

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خب عزیزم ماست و پنیر سرده  سردیجات و لبنیات باعث ورم معده میشه من دوغ میخورم انگار پا ب ماهم ⁦ ...

😂😂😂😂 من که لب نمیزنم به دوغ و لبنیات پاستوریزه لاکتیویا خودش باعث،هضم بهتر میشه و عملکرد روده رو بهتر میکنه فرق داره مال کاله است یه مدت صبحانه اومدم بجای لبنیات ارده و عسل و این چیزا خوردم کبدم داغ شده بود تمام صورتم پر جوش حالم خراب همش گر گرفتگی 

😂😂😂😂 من که لب نمیزنم به دوغ و لبنیات پاستوریزه لاکتیویا خودش باعث،هضم بهتر میشه و عملکرد روده رو ...

اهااا نمیدونسم

خب حلوا ارده اینا ک خوردی روزی ی کوچولو عرق کاسنی بخور ک ب کبدت آسیب نزنه

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اهااا نمیدونسم خب حلوا ارده اینا ک خوردی روزی ی کوچولو عرق کاسنی بخور ک ب کبدت آسیب نزنه

خوردم فایده نداشت اونا خیلی گرم هستن مصرف زیادشم خوب نیست من دو سه لقمه پنیر میخورم معمولی که اگه بخورم ببخشید یبوست شدید میگیرم یه هفته