2777
2789
عنوان

ختم۴۰ روز با زیارت عاشورا درایام محرم و اوایل ماه صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 64112 بازدید | 12211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباشید اینجا تاپیک خوبیه انشاالله به خواسته های دلت برسی و زندگیت روبراهتر بشه

سادات جان سلام💚❤ میشه توی این چهل روز یادمنم باشی🙏🏻 برام دعا کن هم مشکل ازدواجم برطرف بشه هم کنکور قبول بشم🙏🏻😓خواهش میکنم🙏🏻 شما پاکین پیش خدا🙏🏻💓منم توی این ختم چهل روز زیارت عاشورا شرکت میکنم ولی من روسیاهم دعاهام اجابت نمیشه شما دعام کن لطفا🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
سادات جان سلام💚❤ میشه توی این چهل روز یادمنم باشی🙏🏻 برام دعا کن هم مشکل ازدواجم برطرف بشه هم کنکو ...

همه برات ویژه دعا میکنیم انشاالله من دلم روشنه بانو نگران نباش بابت خواسته هات

همه برات ویژه دعا میکنیم انشاالله من دلم روشنه بانو نگران نباش بابت خواسته هات

فدای شما بشم ممنونم اصن آرامش میگیرم با شما صحبت میکنم خداخیرتون بده 😘😘😍😍اسمم فاطمس لطفا ب اسم خودم دعام کنیدسادات مهربان🙏🏻😘😘

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
فدای شما بشم ممنونم اصن آرامش میگیرم با شما صحبت میکنم خداخیرتون بده 😘😘😍😍اسمم فاطمس لطفا ب اسم خ ...

فاطمه جان ۱۳۵ صلوات به گردن شماست بخونید وهدیه به حضرت زهرا(س)تا گشایش رو ببینید

فاطمه جان ۱۳۵ صلوات به گردن شماست بخونید وهدیه به حضرت زهرا(س)تا گشایش رو ببینید

عزیزم ببخشید میگم من چند وقت پیش یه خانمه بهم گفت برای مشکل ازدواجت چله روزی ۱۳۵ تا صلوات برای حضرت فاطمه س بگیر الان تقریبای اخرای چله ام هسته..به جز اون چلم دوباره ۱۳۵ تا صلوات بفرستم برای خانم فاطمه زهرا؟

عزیزم ببخشید میگم من چند وقت پیش یه خانمه بهم گفت برای مشکل ازدواجت چله روزی ۱۳۵ تا صلوات برای حضرت ...

عزیزم ۱۳۵ بفرست مجدد ۱۳۵ عدد صلوات نگران نباش سخت نیست

عزیزم ۱۳۵ بفرست مجدد ۱۳۵ عدد صلوات نگران نباش سخت نیست

ممنون عزیزم چشم حتما امشب انجامش میدم🙏🏻🙏🏻😘😘🌷🌷🌷

عزیزم ببخشید میگم من چند وقت پیش یه خانمه بهم گفت برای مشکل ازدواجت چله روزی ۱۳۵ تا صلوات برای حضرت ...

آلمیار جانم من تعداد تاپیکام تمام شده لطفا 

تاپیک بزن دعوت کن بیان خانوما

عنوان بزن شاید خواست امام حسینه که دعوت شدین تاپیک زیارت عاشورا 

خیر ببینی