2777
2789
عنوان

فهمیدم چرا صورتم ایقد جوش میزد😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چن شب امتحان کنی نتیجه نداد و جوشات نرف باز صورتتو نمیشوری   

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
همین که پوستت برات مونده خیلیه😐

هنو تاپیکت خشک نشده بودااا 🥺😁

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰
به همه اعلام کنم ۱۰۰۰۰ نفر پرسیدن چرا نخوابیدی دلیل اینه که من میترسم برم دستشویی منتظرم هوا روشن شه ...

عزیز دستشوییتون تو حیاطه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

به این نتیجه رسیدم اسی فقط میخواست یه کوچوووولو جلبه توجه کنه ...وگرنه کی صورتش رو حمام تا حمام میشورهههه خدایا من حالم بد شدددد بخدا🤷

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰