سلام دوستان کسی اطلاعی درباره بیمه تکمیلی برای زایمان و سونو و چیزای دیگه داره
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
ببین کلا نمیشه یکساله بیمه کنی که!!! مثل بیمه ماشین می مونه، شما یکبار بیمه میشی و هرسال حق بیمه تو ...
عههه مرسی
خب ولی ممکنه یک سال حق بیمم بسوزه نه
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیگه، فقط بارداری نیست که، شما در طول سال هرگونه دکتر و آزمایشی برید اگر پوشش بیمه تون خوب باشه هزینه ها رو میده، من پنج ساله بیمه تکمیلی دارم و تازه امسال باردار شدم، قبلش کلی استفاده میکردم، هزینه و عینک و ویزیت و آزمایش و چکاپ و...
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه دیگه، فقط بارداری نیست که، شما در طول سال هرگونه دکتر و آزمایشی برید اگر پوشش بیمه تون خوب باشه ه ...
مرسی عزیزم از راهنمایی مفیدت خیلی لطف کردی ❤️😘