من شوهرم یه بار تا پای خیانت جنسی پیش رفت که علتش هم وسوسه های دوستش بود که من جلوشو گرفتم ،یادم میاد اون موقع ها با اینکه هنوز هیچ کاری نکرده بود ولی روش نمی شد تو صورتم نگاه کنه حالا امشب باز حالت چهرش همون شرم و خجالت رو داشت (هیچ وقت حالات چهرش یادم نمیره) خستگی رو بهونه کرد و زودی خوابید که پیشمون نباشه
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی بعد از خیانت یه دوره جدی مشاوره میخواد شش تا دوازده ماه.وگرنه هربار پشت هر نگاه و رفتارش شک همه وجودت و میگیره.جدی بگیر
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
چیزی ندیدم ولی اون دفعه که می خاست خیانت کنه ضبط صوت گذاشتم الان دیگه میدونه و نمی تونم کاری کنم
حالا نمیشد قضاوت کرد،،،،شاید خیانتی در کار نیست ،،،،،اول باید مطمئن شی،،،،صبح که بیدار شد از ش البته وقتی حوصله ش اومد،،،،بگو دیشب ناراحت بودی اتفاقی افتاده،،،،ببین چی میگه بعد رو دستسش بزن بگو توخاب خیلی حرف میزدی ویع چیزا نامفهوم می گفتی،،،اون می پرسه چی،،،،بگو مدام می گفتی زنم میفعمه،،،،زنم می فهمه،،،،ببین چی میگه
بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.