2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاحضرت‌سکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو 💚پامبر(ص)💚و💚امام علی(ع)💚و💚حضرت فاطمه(س)💚و💚امام حسن(ع)💚 و 💚حضرت عباس(ع)💚 و 💚سیدالشهدا(ع)💚 و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه⚘سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

میشه دعا کنید و این آیه رو واسه حاجتم بخونید

😭😢🙏💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

یک دنیا ممنون🌼

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢سکینه به معنی آرامش🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم برات ..لطفا اگه میشهبرا مثبت شدن ای یو  ای سومم   و باردار شدنم با ای یو ای ..و بچهای سالم و صالح نصیبم بشه..برات ایت الکرسی میخونم 

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
خوندم برات ..لطفا اگه میشه برا مثبت شدن ای یو  ای سومم   و باردار شدنم با ای یو ای ..و بچه ...

امضات😔 چقد شبیح حال خودمه😔

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4890463/خانمایی-که-حاجت-دارین-بیاین-ختم-تسبیح-زینبیه-از-اول-محرم-شروع-کنیم?postId=151180548

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

4 روز دیگه میفهمم مامانم یانه... دعا کنید براممم❤️😔😍

اسی جان خودم برات.. انشالله هرچی خیره پیش بیاد ❤️

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
الهی ک بزودی تیکر بارداری بزنی

مرسی عزیزدلم.. همچنین❤️