2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 31 پست
گناه پسر رو به پای مادرننویس مادرشوهرت به نظر قصدش خیره اگه مادرشوهر من بود بدتر آتیش به پا میکرد جا ...

تازه کلی پس انداز داشتم دادم به شوهرم میگه اونا رو در طول زندگی برمیگردونه بهت

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بنده خدا  میخواد پادرمیونی کنه مثلا  ولی شوهرت پرروئه ماشالا

حالا موضوع اینه چه جور روی شوهرم کم کنم 

چون تمام وسایلم دستشه حتی ماشینم 

کل طلاهامم برده فروخته پس نمیده

خانواده شون مرد سالاره در واقع به مامانش جلو من بی ادبی میکنه من بهش تذکر میدم!!!

کسی ک حرمت مادرشو نگه نمیداره انتظار نداشته باشه با شما خوب رفتارکنه...

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

بازم خداتو شکر کن مادرشوهرت زنگ میزنه

من که زندگیمو گوه عوضی به لجن کشوند هیچ کدومم زنگ نمیزدن میگفتن ما دخالت نمیکنیم😐

خدا ازشون نگذره دلم پره 

نمیدونم چجوری میخاد جواب خدارو بده که انقد آزارم داد

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
بازم خداتو شکر کن مادرشوهرت زنگ میزنه من که زندگیمو گوه عوضی به لجن کشوند هیچ کدومم زنگ نمیزدن میگف ...

آخی جدا شدی؟؟

نباید میدادی اصلا نمیگفتی پول داری مردا لیاقت خوبی ندارن

دقیقا همینطوره این رفتارهای شوهرمم نتیجه بها دادنهای من هس

آخی جدا شدی؟؟

نه دوباره برگشتم ولی با خونواده ی شوهرم قطع رابطه کردم الان یکساله آرامش دارم خداییش

ولی پدرمو درآوردن مامان و بابامم زجر کشیدن چون فامیلم بودن بدتر

دیگه قطع رابطه کردیم هممون راحت شدیم حتی شوهرمم دیگه نذاشتم بره پیش خونوادم 

حوصله ی طلاقم نداشتم چون میدونستم طلاق نمیده

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
نه دوباره برگشتم ولی با خونواده ی شوهرم قطع رابطه کردم الان یکساله آرامش دارم خداییش ولی پدرمو درآو ...

خودت برگشتی؟

بازم خداتو شکر کن مادرشوهرت زنگ میزنه من که زندگیمو گوه عوضی به لجن کشوند هیچ کدومم زنگ نمیزدن میگف ...

شما مشکل تون با خانوادش بوده؟ می خوام بدونم اگه خانواده شوهر دخالت نکنه تو ناراحتی های بین زن و شوهر ، عروس ناراحت میشه یا نه؟ 

ببین من یه داداش دارم که خانومش دو ماه بعد عروسی رفت شهر خودشون کنار پدر و مادرش خونه گرفت گفت نمی تونم تو شهر شما زندگی کنم. برادرم هم کارش رو برد اونجا. خیلی بین خودشون ناراحتی دارن الکی الکی. بعد سالی دو بار هم ما همدیگر رو نمی بینیم ولی تا دعواشون میشه زنگ میزنه به مادر من. که پسرت ال کرد  بل کرد. خیلی هم قهر می کنه میره خونه پدرش. برادرم یا سر کار ش می خوابه یا آخر هفته تو اون زمانا میاد خونه ما. ولی مادرم و پدرم اصلا زنگ نمی زنن. می گن ما دخالت نمی کنیم. با ما که زندگی نمی کنند مشکلاتشان رو خودشون حل کنند. یه بار هم طلاق گرفتن. بازم ازدواج کردن. فکر می کنی عروسمون از کار ما ناراحت میشه ؟ 

خودت برگشتی؟

شوهرم تماس گرفت به یه بهونه ای

قانعم کرد بعد گفتم باشه یه فرصت دیگه بهت میدم

اگه نمیومدم دیگه هلاک شده بود

با قرص میخابید اصلا از این رو به اون رو شده بود‌ وابستمه دوسم داره ولی بشدت مغرور

مثلا بعد سه سال داره میگه. اون وقتا پروفایلمو چک میکرده یا میگه بدون تو‌خوابم نمیبره تو نباشی زندگی ندارم دیگه یا میگه خوب حال میکنی یکی انقد عاشقته 

نه که چاخان بگه دیر به دیر میگه ولی از ته دلش میگه

شما مشکل تون با خانوادش بوده؟ می خوام بدونم اگه خانواده شوهر دخالت نکنه تو ناراحتی های بین زن و شوهر ...

درست میگن پدر و مادرتون....

شوهرم تماس گرفت به یه بهونه ای قانعم کرد بعد گفتم باشه یه فرصت دیگه بهت میدم اگه نمیومدم دیگه هلاک ...

آخی خوشبخت باشی 🌹🌹🌹

شما مشکل تون با خانوادش بوده؟ می خوام بدونم اگه خانواده شوهر دخالت نکنه تو ناراحتی های بین زن و شوهر ...

آره عزیزم خیلی بده یه نوع بی احترامیه درسته جوونا دعوا میکنن نادونی میکنن اما باید بزرگترا آشتی بدن اگه ندن عروس از چشم مادرشوهر و خونواده ی شوهر میبینه و بیشتر سر لج میوفته با شوهرش و خونوادش

مخصوصا موقع قهر که شوهره میره پیش خونوادش می مونه باید نصیحتش کنن که بره دنبال زنش وخودشونم یه تماس بگیرن  نه که پیش خودشون نگهش دارن وکفر دختره رو درآرن .....

من تجربه کردم درسته برگشتم ولی الان همه چی رو از چشم خونواده ی شوهرم میبینم هر اتفاقی بیوفته میگم مقصر اونان و تا سر حد مرگ ازشون متنفرم حتی دیگه دلم با شوهرم صاف نشد