2777
2789
من که هرچی خوندم جراحی بهتره ،اگرچه درد و دوران نقاهتش زیاده

چه ميدونم ...تو گوگل سرچميكنم بيشتر نوشته عمل هاي سنتي عوارض بيشتري داره مثل بي اختياري و درد و دوران نقاهت طولاني...ليزر مطمعنتر هست....ميخواستم بدونم كسي تجربه ايي داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم اضافه وزنم ندارم ...دردش هر از گاهي ميادو ميره

ورزش کگل انجام بده بهتر میشه البته اگه زخم نداری میوه هایی مثل آلو زرد آلو برای این بیماری خوب انشاالله همه بیمارها خوب بشن

ورزش کگل انجام بده بهتر میشه البته اگه زخم نداری میوه هایی مثل آلو زرد آلو برای این بیماری خوب انشاا ...

ممنون...واسه من از رژيم غذايي گذشته...اخه من مشكل روده ندارم يوبستم ندارم....منتها گوشت اضافي اورده همينم باعث دردسر شده

من که روم نمیشه یک دکتر درست و حسابی برم زنا کلا بدبختن

من رفتم از شانس من دکتر مرد بود اونم ۳۵ ساله ولی دیگه خجالتو گذاشتم کنار ولی مامانمم بردم تو اتاق 😆مردم معاینه کرد آخرم گفت برو بعد مدفوع از بواسیرت عکس بگیر دیگه نرفتم شد کرنا

قبلا چاق بودم ولی الان نه من اکثر موقع ها یبوست دارم هر کاریم میکنم رفع نمیشه 😭

یبوست بیماری که خودش باعث خیلی بیماری ها میشه مثل فتق شکم حتی باعث کمر درد هم میشه دلایل زیادی داره ممکن داخل شکم شما عفونت باکتریایی باشه

مال منم ۷ ساله گوشت اضافه آورده ،باید هروقت دفعت گرفت بری دستشویی کمتر بیشتر از ۲ دقیقه هم نشینی،

واسه متم الان پنج ساله...رعايتم ميكنم ديشب دوباره دردش اومد سراغم....گفتم چه كاريه ....برم بسوزونمشراحت بشم 

اره منم برای همین از عمل میترسم،میترسم  بی اختیاری بگیرم

منم بخاطره همین عمل نمیرم یکی از دوستام رفته میگه مدفوع بگیرم تو خیابونم باشم باید بشینم دستشویمو بکنم خیلی بده اونجوری

من رفتم از شانس من دکتر مرد بود اونم ۳۵ ساله ولی دیگه خجالتو گذاشتم کنار ولی مامانمم بردم تو اتاق 😆 ...

من اگه جای تو بودم حتما بقیه ی راه و میرفتم دیگه، من که بچه ی یک ساله دارم شیر میخوره نمیتونم فعلا برم برای جراحی