2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فامیل ما همین یه ماه پیش شب خوابید صبح بیدار نشد ۲۲سالش بود پسره . مادرش داره دیوانه میشه

اع فامیل پیدا کردی تو سایت پست بالا دامادشون بودع

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اقوام دامادمون آره....پسره شاید22داشت شب خوابیده بود صبح تمام بدون هیچ گونه علائمی

هیلی خوبه از این مرگا ادم درد نمیکشه تو خواب میمیره

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

نوه دایی یهویی رفت تو کما بدنش سالم بود  

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

حالا چرا جووون؟😐مرگه ها

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

3روز پیش یکی از اقواممون با شوهرش و بچه هاش از کوه میامدن ماشین چپ میکنه خانومه سرش میترکه و چشمش میاد بیرون و در جا فوت میکنه، خانومه42سالش بود

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
آره فامیل ما همین یه ماه پیش شب خوابید صبح بیدار نشد ۲۲سالش بود پسره . مادرش داره دیوانه میشه

باهم فامیلین ؟؟؟

اخ اخ نرین همدیگرو لو ندیدن  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
3روز پیش یکی از اقواممون با شوهرش و بچه هاش از کوه میامدن ماشین چپ میکنه خانومه سرش میترکه و چشمش می ...

اوه اوه بیچاره