2777
2789
عنوان

اونایی که نمیتونین نماز بخونین بیاین😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست
سلام عزیز دلم خوبی ؟؟؟؟ کجا نبودم ؟؟؟

من دیشب قرار بود یه کاری برات انجام بدم؟ نه؟ 😂😂

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
من دیشب قرار بود یه کاری برات انجام بدم؟ نه؟ 😂😂

خخخخخ ن کی کجا کی گفته 😉😉😉😂😂😂😂

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . برای بیدار شدن برای نماز صبح من شب قبل خواب فاتحه ( یا سه سوره حمد و چند سوره توحید میخونم هدیه به امام حسین ع ) و می‌خوام از برکت امام ع  که نماز صبح من رو بیدار کنند .‌یه مدت هم برای شهید هادی فاتحه می‌خوندم من رو دقیق برا نماز صبح بیدار میکردن .. اگر میخواهید در زندگی انرژی داشته باشید و حتی با یک ساعت خواب باید نماز شب بخونید خیلی خیلی انرژی بخش هست ... من الان توفیقی ندارم بخونم ولی یه مدت میخوندم تمام خستگی و مشکلات رفع میشد .. 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
منم شدا گاهی وقتا نخونم یا دیر بخونم البته الانم بیشتر وقتا دیر میخونم ولی سعی میکنم نمازمو بخونم ان ...

ایشالله بتونیم نماز صبح و همگی به موقع بخونیم♥️

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع) 
سلام . برای بیدار شدن برای نماز صبح من شب قبل خواب فاتحه ( یا سه سوره حمد و چند سوره توحید میخونم هد ...

سلام‌عزیزم😍😍 به به چه پیشنهاد خوبی حتما امتحان‌میکنم هدف بنده از ایجاد این‌ تاپیک ایجاد انگیزه در کسانی که نماز نمخونند یا کاهل نماز هستند  کمکم کنید انشالله همگی در این امر خیر سهیم‌باشیم و حتی شده یک‌نفر و به نماز خوندن ترغیب کنیم♥️

ایشالله بتونیم نماز صبح و همگی به موقع بخونیم♥️

انشالا❤❤❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

سلام دوستم دیشب خوندم ده تا قل هو الله رو امروز که پاشدم ان شاء الله خدا حاجت دلتون بده متشکرم

خداکنه دیگه هیچ وقت خواب نمونم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام دوستم دیشب خوندم ده تا قل هو الله رو امروز که پاشدم ان شاء الله خدا حاجت دلتون بده متشکرم خداک ...

عزیزم😍😍😍😍😍😍 خداروشکررررررررررر چقدر خوشحال شدممممم منم دعا کن سر نماز صیحت 

خیلی عالی بود پیشنهاد دوستان ان شاء الله ک هممون تو مسیر بندگی موفق باشیم.🌹🌷

مرسی ان شاالله😍♥️🌱🦋💫