2777
2789
عنوان

کسایی که توخونه مادرشوهر زندگی کردن...

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
توروقران دعام کن..خودم که ازبس دعامیکنم خستم..

توام چهل روز سوره حدید رو بخون الهی ک برا توام معجزه کنه بخدا درکت میکنم گلم . من ب جایی رسیده بودم ک حدید رو آیه ب ایه اشکم میریخت از بس پر بودم . با دقت بخون عالیه 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
توام چهل روز سوره حدید رو بخون الهی ک برا توام معجزه کنه بخدا درکت میکنم گلم . من ب جایی رسیده بودم ...

چشم حتما میخونم..مرسی ک گفتی

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون شوهرم سربازع..چون خانوادم بهم جهازندادن..چون شوهرم کارندارع..چون خانوادم فقط منو ازسر خودشون باز ...

عزیزم اینجوری نگو شوهرت خدمتش تموم شه برگرده خونه هم برات میگیره یه روزی میاد ب این روزات فکر میکنی. خداروشکر یه گل دختر داری مثلا من نازایی دارم باید خدا تمن خرج کنم اونم معلوم نیست روزی دامنم سبز شه یا نه اما خونه گرفتن غیر ممکن نیست صبور باش تازه خوبه ک پدر شوهرت واسه بچت خرج میکنه مثلا من ی زندگی ساده دارم اما خانوادش میگن باید خرج مارو بدی حقوقت دست ما باشه خانواده تو ماییم نه زنت ک بچه ای هم نیاورده برات  .... متوجه هستی چی میگم این نیز بگذرد خونه هم میگیری عزیزم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
توروقران دعام کن..خودم که ازبس دعامیکنم خستم..

گلم وقتی ک شوهرت خدمتش تموم شه پدر شوهرت کمکتون نمیکنه خونه اجاره کنید ؟؟البته قبلش شغلش باید جور شه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عزیزم اینجوری نگو شوهرت خدمتش تموم شه برگرده خونه هم برات میگیره یه روزی میاد ب این روزات فکر میکنی. ...

چقد ارامش داره متنت..واقعا یه نوری تو دلم روشن شد..انشالله که توام مامان شی تا صبح نزاره بخوابی که اینقد باذوق درمورد بچه حرف نزنی..😃خدابزرگه..همینجا ازخدامیخواااامممم به نی نی سالللللممممممم بزاره توبغلت..

گلم وقتی ک شوهرت خدمتش تموم شه پدر شوهرت کمکتون نمیکنه خونه اجاره کنید ؟؟البته قبلش شغلش باید جور شه

عزیزم ماهیچی نداریم..ن  شغل ..ن پول...ن هبچی

عزیزم ماهیچی نداریم..ن  شغل ..ن پول...ن هبچی

خب مام نداشتیم نه شغل نه پس انداز نه پول نه پشتیبان هیچی هیچی سه تومن قرض گرفتیم کار کردیم باهاش ب حدی صفر بودم من پنج سال زمستونا لباس گرم نداشتم حتی لباس خوبی تنم نبود واسه همین میگم شدنیه جوری همه چیز عوض میشه خودتم تعجب میکنی بخدا شوهرت چند ماه دیگه خدمتش تموم میشه؟

ون وسیله

وسیله ک جور میشه اول شوهرت بگرده باید کار پیدا کنه بعد ب فکر خونه باشه وسیله هم آخر سر جور میشه 

خب مام نداشتیم نه شغل نه پس انداز نه پول نه پشتیبان هیچی هیچی سه تومن قرض گرفتیم کار کردیم باهاش ب ح ...

خرداد سال اینده...عزیزم من شوهرم ازاوناس که اصلا توفکر هیچی نی...اصلا فک نکنم به خونه داشتن ومستقل شدن فک کنه

چقد ارامش داره متنت..واقعا یه نوری تو دلم روشن شد..انشالله که توام مامان شی تا صبح نزاره بخوابی که ا ...

قربونت برم عزیزم .. انشاالله توام سال دیگه تو خونت باشی من ی زمانی آشغالا رو بیرون میبردم وقتی میرفتم سمت خونه مادر شوهرم میگفتم تصور کن الان خونه اجاره کردی داری وارد خونه خودت میشی همش به خونه فکر میکردم نمیگفتم بدون هیچی چجور ممکنه خونه اجاره کنم فقط به داشتنش فک میکردم و از خدا کمک میخواستم توام مثبت فک کن که به دستش بیاری بگو میشه حتی خونت رو تصور کن

قربونت برم عزیزم .. انشاالله توام سال دیگه تو خونت باشی من ی زمانی آشغالا رو بیرون میبردم وقتی میرفت ...

هرلحظه توذهنم خونمو تصورمیکنم..ولی خسته شدم دیگه..الان ۶سالع اینجام

خرداد سال اینده...عزیزم من شوهرم ازاوناس که اصلا توفکر هیچی نی...اصلا فک نکنم به خونه داشتن ومستقل ش ...

مردا بعد خدمت عوض میشن برگشت ازش بخوا فکرشو عوض کن

هرلحظه توذهنم خونمو تصورمیکنم..ولی خسته شدم دیگه..الان ۶سالع اینجام

حق داری خسته باشی واقعا برگشت بگو سریع کار پیدا کن وام بگیر هر کاری کردی حتی ی اتاق کوچولو هم بگیری راضیم باید ب فکر باشی و مستقل بشیم