متولد ۶۷ هست . ۱۱ سال تفاوت سنی داریم. شغلش کارمند شرکت نفت هست . مسئول بارگیری هست . ماهی ۵ الی ۶ تومن حقوق میگیره. قیافه اش معمولی هست ولی قد بلند هست . اخلاقش خوبه .منو خیلی دوست داره . لیسانس داره. آپارتمان داره بدون آسانسور و پارکینگ. ۱۰۷ متر هست تو جای معمولی از شهر سال ساخت ۸۶ هست 😑. ماشینش دنا صفر هست . همش شوهرمو با شوهر دختر عموم مقایسه میکنم . میگم آپارتمان اونا تو جای قشنگی هست مال ما نه😒
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
بله ۶۷ منم ۶۷ ام. 😀😀😀😁😁اگه دوسش داری خوبه شرایطش هیچ وقت مقایسه نکن خواهر که دیگه هیچی زندگیت نابود میشه
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
یعنی الان تنها دغدغه و مشکلت جای اپارتمانت هس؟؟؟ واااای خدا وایییی
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!