2777
2789
عنوان

قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
الان من پایان نامم ۵ ساله به خاطر زایمانم عقب افتاده.تا میام یه قدم بردارم میگه صبر کن بلد نیستی بعد ...

مرد جماعت کلا نسبت به پیشرفت زنش حسوده چون حس قدرت طلبی داره میترسه زنش از خودش بزنه جلو برا همین زنو سرکوب میکنه

به شوهرت بگو کسی از شما نظر نخواست😒

من با دوتا بچه به کمکش نیاز دارم و اونم داره از همین سواستفاده میکنه.اگه بچه نداشتم هرجور شده خودم مینوشتم پایان ناممو اما با بجه ها انتظار دارم حداقل چیزایی که میخوام از نطر مقالات و منابع بهم بده که زود کار انجام شه.تحقیر میکنه.میگه بلد نیستی.خودشم کاری نمیکنه

خدایا ناامیدم نزار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره واقعا، نمیدونستم بچتون مهدکودکی هست،کتاب بخون حتی جلوش الکی هم شده کتاب دست بگیر

اره.باید بخ جا گوشی کتاب دست بگیرم.خیلی عصبانی میشه وقتی میبینه کتابو

خدایا ناامیدم نزار
بله فامیلمون توی فقر بدون شوهر با دو تا بچه درس خوند معلم شد چرا تو نتونی؟

منم میخوام شروع کنم.کار نشد نداره.بالاخره سنگم باشه سوراخ میشه و کار تموم میشه.نمیخوام نکه داره بچه هارو.التماسش نمیکنم که تو زندگیم این کارو نکردم

خدایا ناامیدم نزار
اشتباه کردم

اشکالی نداره 

به نظرم به حرفای همسرت توجه نکن برو دنبال پایان نامت وقتی تونستی تا اینجاشو بیای اخرشم میتونی به خوبی تموم کنی❤

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
از بیرون منابع رو بگیر 

آره.یکی از بچه ها که خوابید اونیکی رو میگیرم بغلم میرم بیرون.خدا بزرگه.شده بچه رو به کمرم ببندم نمیزارم خار بشم.یه عمر پیش خانوادم و خانوادش بشینه بگه مدرکشو من براش گرفتم

خدایا ناامیدم نزار
اشکالی نداره  به نظرم به حرفای همسرت توجه نکن برو دنبال پایان نامت وقتی تونستی تا اینجاشو بیای ...

ان شالله. مشکل اینه بارها لب تابم و آوردم بچه ها میان دست میزنن آقا ناراحت میشه که خرابش میکنن.ولی دیگه نمیزارم.لب تاپ جز اموال بابامه.مال مجردی منه هیچ ربطی به اون نداره

خدایا ناامیدم نزار
الان من پایان نامم ۵ ساله به خاطر زایمانم عقب افتاده.تا میام یه قدم بردارم میگه صبر کن بلد نیستی بعد ...

بگو من از تو نظر نخواستم از هوش و تواناییم نپرسیدم چهار تا اطلاعات بفرست بیعرضه 😒 

بعد هم پایان نامه اول و اخر خودتی کسی برات کاری نمیکنه انجام بده تموم بشه بره