2821
2789
عنوان

درد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
بخاطر همینه پس منم مجرد بودم دردای شدید داشتم ولی بعد ازدواجم دیگه خفیف تر شده ژلوفن و استامینوفن هم ...

اره دکتر هم بهم گفت بعد ازدواجت خیلی کمتر میشن 

ولی الان واقعا پدرمو درمیاره😥😥😥

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دکتر هم بهم گفت بعد ازدواجت خیلی کمتر میشن  ولی الان واقعا پدرمو درمیاره😥😥😥

کمرتم گرم نگه داری خیلی دردت کمتر میکنه چیزای سرد هم اصلا نخور

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🙃
به نظر من برو پیش دکتر غدد چون زیاد شدن هورمون مردانه باعث میشه پریودی درد اوری داشته باشی، خودم نتی ...

دکتر رفتم چندین مرتبه فقط میگن بعد ازدواجت کمتر میشه همین

ممنون ازتون ❤

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
کمرتم گرم نگه داری خیلی دردت کمتر میکنه چیزای سرد هم اصلا نخور

ممنون مرسی❤🙏

عالیه خیلی درد و کم می کنه، از لوازم پزشکی می تونی بخری

خیلی ممنون 

حتما میرم میگیرم 🙏❤

خواهش می کنم عزیزم، ان شاء الله که مشکلت خیلی زود بر طرف بشه

فداتشم ممنون❤

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز