2777
2789
هنوز ۶ سال کامل نیست .نیمه دومیه سال ۹۳

اهان پس به سلامتی سال اینده کلاس اولیه

پسر من نیمه اول ۹۴

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پبش دبستانی کلا تعطیله مجوز ندارن واسه بازگشایی

فکر نکنم اینطور باشه من که دیدم چندتا دبستان اطلاعیه ثبت نام پیش دبستانی دادن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
فکر نکنم اینطور باشه من که دیدم چندتا دبستان اطلاعیه ثبت نام پیش دبستانی دادن

خب ثبت نام می کنن اسمشون باید ثبت بشه بعد می برشون سنجش ولی مهد کودک ها و پیش دبستانی ها مجوز بازگشایی ندارن 

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
خب ثبت نام می کنن اسمشون باید ثبت بشه بعد می برشون سنجش ولی مهد کودک ها و پیش دبستانی ها مجوز بازگشا ...

خواهر من بازرس مهدکودکه تا چند روز پیش که من پرسیدم گفت فعلا بخشنامه ای نیومده که مهدا تعطیل بشن

از مهدکودک هم تماس گرفتن برای ثبت نام

خواهر من بازرس مهدکودکه تا چند روز پیش که من پرسیدم گفت فعلا بخشنامه ای نیومده که مهدا تعطیل بشن از ...

والا نمی دونم من که خودم فرهنگی هستم یه سری بخشنامه واسه امون اومده واسه نحوه بازگشایی مدارس  تو بخشنامه ها که واسه مدارس ابتدایی اومده نوشته بودن فعلا دستور العملی واسه باز گشایی پیش دبستانی ها نداریم 

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
والا نمی دونم من که خودم فرهنگی هستم یه سری بخشنامه واسه امون اومده واسه نحوه بازگشایی مدارس  ت ...

بله از مدارس خبر دارم من خواهرام دوتاشون فرهنگی ان، یکیشون بازرس مهد

این وضعیت همه رو بلاتکلیف گذاشته