2777
2789
عنوان

طنزززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
ن اخه چرا دور هم شاد باشیم تو این شرایط بخدا ب شادی نیاز داریم ن غیبتو حرفای زشت زدن

میدونم منم موافق حرفتم ولی اینجا پیرو اونجور تاپیکان

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

خلاصه من قصدم شاد شدن شماست بچه گفتم ک ثوابم داره خنده رو لب دیگران اوردن اگه دوس دارید بگید دلمون شاد شه بخدا از دیشب شدید قلب دردم 

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دوستم بیرون بودم  پدربزرگم دید مارو     گفت تُف تو روت     بخند ح ...

چرااااا؟!!!!!!!

یه روز یه چاله بوده وسط شهر که مردم هی میوفتادن توش دست و پاشون میشکسته بعد سه تا مامور شهرداری میان تصمیم بگیرن با این چاله چی کارکنن:

اولی میگه بیاین کنار چاله یه آمبولانس بزاریم که هر کس افتاد توش سریع برسونیمش بیمارستان .

دومی میگه نه ممکنه طرف تا رسیدن به بیمارستان دووم نیاره، بیاین کنار چاله بیمارستان بسازیم.

سومی میگه شما دوتا چقدر خنگین‌! این همه هزینه کنیم واسه آمبولانس و بیمارستان 😒 بیاین این چاله رو پر کنیم، کنار بیمارستان یه چاله بزنیم 😏

یه روز یه چاله بوده وسط شهر که مردم هی میوفتادن توش دست و پاشون میشکسته بعد سه تا مامور شهرداری میان ...

جمع اسکولا جمع بوده😄

اقا یه روز رفتیم جنگل بعد از کلی بازی اومدم نشستم یهو دیدم نامزدم هی داره اشاره میکنه ب خشتکم تو دلم هی بهش فحش دادمو چشم غره رفتم گفتم خجالتم نمیکشه بیشعور جان جلو این همه ادم دیگه داشتم عصبانی میشدم ک گفت خشتکت پاره شده بابا یه نگاه ب خودم کردم گور گرفتم از خجالت اخه شورتم پام نبود خوبیش این بود لباس همرام بود رفت از تو ماشین واسم اورد خداروشکر ک فقط اون دید اخه دقیقا روب روی خودش نشستم بقیه هم حواسشون نبود ولی دید دیگه برای اولین بار🤣

یه روز به یکی میگن چرا جورابات لنگه به لنگس؟! میگه نمی دونم والا یه جفتم مثل همین تو خونه دارم😕

یه روز یه خسیسه از خواب پا میشه می بینمه زنش مرده داد میزنه اکرم امروز چایی کمتر دم کن مادرت مرده.

خیلی معذرت میخوام دیشب راجب ناکجای خودشونو شوهرشون تاپیک زده بودن همه فعال بودنو اون وسط از خنده ریسه میرفتن این تاپیک ک واسه شاد شدن خودتونه 😐☹

خواستیم دور هم شاد شیم مثلا

یه روزم ب نامزدم گفتم میدونی فرق تو با فرغون چیه کوپ کرد دیوونه نمیدونم چرا خب اگه نمیدونست ازم میپرسید ناراحتی چرا اخه میخواستم بگم فرغون بار میبره ولی تو دل میبری😍😅

یه دفعه قرار بود واسه اولین بار خواستگارمو تو پارک ببینم. بعد منو و مامانم با هم رفتیم اون هم تنها اومد. خلاصه داشت از ماشین پیاده میشد منم با کلی استرس و خجالت رفتم جلو سلام کردم همین جور در حال سلام و احوال پرسی بودیم و فضا هم خیلی سنگین بود و هر دومون خجالت می کشیدیم که یه دفعه دیدم یه دونه از این سگ کوچولو ها با یه لبخند ملیح دوان دوان داره میاد سمتم 😨منم بد جور از سگ می ترسم، آقا اومدم فرار کنم هیچ راهی نبود جز این هجوم بردم طرف پسره و جیغ زنان که برو اونور برو اونور 😲

یعنی بنده خدا همین جور کپ کرده بود😮 منم اصلا انگار نه انگار که بابا زشته ، دست خودم نبود اصلا😭 مامانم که گفت قشنگ پسره ی بیچاره رو پرت کردی😕

اینو یه بار تعریف کردم ببخشید اگه تکراری بود

یه دفعه قرار بود واسه اولین بار خواستگارمو تو پارک ببینم. بعد منو و مامانم با هم رفتیم اون هم تنها ا ...

وای چ ضایع بازی ای منم از غاژ میترسم دهنشونو باز میکنن میان سمتت همش همینجوری میکنم