2777
2789
عنوان

مادر شوهرم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 31 پست

بگو الان دیگه بدون پشتوانه نمیشه خونه خرید هرکی خریده ی پشتوانه محکمی داشته

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرمنم هروقت میریم اونجا همش میگه چه عجب چرانمیایید وفلان منم انگارداره بادیوارحرف میزنه هیچی نمیگم هرروزم بری بازهمینا میکن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

همشون همینن فقط محل نده کار خودتو بکن من هروقت میرم خونشون فقط هی میگن پس انداز کنین چیزی نخرین ال و بل حالا هر دفعه میرم خودشون هی وسیله اضافه کردن و واسه دخترشون هر ماه هی لباس جدید میخرن نمیگم نخرن یا به منم بدن ولی با کار  دیگران کار نداشته باشن و دخالت نکنن

باز خوبه چشم انداز قشنگی داره براتون 

خدا خیرش بده 

هولتون میده خونه بخرید 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مادر شوهر منم یه خط خوبه یه خط بده. 

یه بار جدی بهش بگو با کدوم پول توی این گرونی اصلا از قیمتا خبر دارید. دیگه خودشو جمع میکنه. 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

وای باور میکنی من ارزومه مادرشوهرم بگه خونه بخرین؟

پنج ساله ازدواج کردن تازه اولشم شرطم این بودک بیان شهرستان ما برامون خونه بخرن ن اینکه من بیام روستای اینا الانم پنج ساله پیش مادرشوهرمم خوردوخوراکمونم یکیه منم شدم حمالشون

تازه پولشونم از پارو بالامیره ولی زهره ترک میشن اسم خونه بیاریم

مادرشوهرتو ب فکرتونه ک میگه قدرشو بدون

مادر شوهر کلا ی چیز مزخرفیه 😂 فقط انتظار داره 

البته همشون نه ها اون ۱۰ در صد ماله خوش شانسان..

نظر خودمه کاربرای معلم اخلاق و اونا ک فداییه مادرشوهرا هستن و اون کاربرایی ک میخوان همه به سلیقه اونا پست بزارن ریپ نکنن

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خب مگه بده میگه خونه بخرین؟ب نفع خودته که

عزیزم وقتی ی دستی مونداره بیابکننننن....اخه باکدوم پول مادرشوهرمنم همینه همش ناله ک کی خونه دارمیشیدحالاتازه سه ساله ازدواج کردیماکشته خودشومارو....تازه بااینحرفاش داره نابودمون میکنه نمیذاره ازاین روزامون لذت ببریم خب اگ پول داریدبدیدمابسازیم نداریدم هیچی نگید

عزیزم وقتی ی دستی مونداره بیابکننننن....اخه باکدوم پول مادرشوهرمنم همینه همش ناله ک کی خونه دارمیشید ...

خب ب اونا دیگه ربطی نداره.مگر اینکه خونه ی اونا نشسته باشین این حرفو بزنن تا پاشین بدن اجاره.

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب ب اونا دیگه ربطی نداره.مگر اینکه خونه ی اونا نشسته باشین این حرفو بزنن تا پاشین بدن اجاره.

ن والاخودمون خونه اجاره کردیم همش میگ بیچاره پسرم چقدکارکنه چقداجاره بده .....چرت وپرت نمیذاره زندگیمونوبکنیم خوب خیلی ناراحتی اول خونش جورمیکردین بعدزنش میدادین خونمونوکردن توشیشه

ن والاخودمون خونه اجاره کردیم همش میگ بیچاره پسرم چقدکارکنه چقداجاره بده .....چرت وپرت نمیذاره زندگی ...

بگو نه پس کارم نکنه بیاد ور دل من بشینه.مرد باید کار کنه وگرنه فکرش هزارجای دیگه میره.مگه همه اوایل خونه دارت؟اگه شوهرتم ناراحت میشه از حرفاش بهش بگو پسرت ناراحت میشه از این حرفا دیگه نگو.چون بدتر فشاربهش میاد .

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️