2777
2789
من نبودم یه فامیل نزدیک بود ۸ هفته ای کورتاژ کرد بدون بیهوشی با بیحسی باهم رفتیمو اومدیم منظور راحت ...

چرا بی حس کردن مگه بیهوشی براشون خطر داشته؟ چون اکثرا با بیهوشی انجام میدن خیلی خیلی کم پیش میاد بی حس کنن برای کورتاژ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون فیبرومه  چرا بابا الانشم دارم 🥴

گل مهر دیروز رفتم دکتر بهم گفته فیبروم ۳سانت داری ساب موکوزال 

خییییلی میترسم حامله نشم اینقدر گریه کردم 

آخه دوماه قبل نداشتم چطور الان دارم؟یعنی اینقدر رشدش زیاد هست که شده ۳سانت

چرا بی حس کردن مگه بیهوشی براشون خطر داشته؟ چون اکثرا با بیهوشی انجام میدن خیلی خیلی کم پیش میاد بی ...

بیحس از کمر نبود فکر کنم موضعی بود 

البته برا ۳ سال پیش بود دقیق یادم نیست ولی کلا حینه کورتاژ حرف میزد سرم اینا وصل کردن چتد تا امپول تزریق کردن تو سرمش فکر کنم موضعی بیحس کردن 

گل مهر دیروز رفتم دکتر بهم گفته فیبروم ۳سانت داری ساب موکوزال  خییییلی میترسم حامله نشم اینقدر ...

منم 7سال پیش که لاپارسکوپی کزدم بهم گفتن 

مال من کوچیکه 

ربطی به حاملگی اصلا نداره دختر عمم 7سانت بود اونم تو بارداری فهمید شاید الان بزرگترم شده دخترش یک سالشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم 7سال پیش که لاپارسکوپی کزدم بهم گفتن  مال من کوچیکه  ربطی به حاملگی اصلا نداره دختر ...

من برام سواله که چطور تو سونو دوماه قبل فیبروم نداشتم اما الان دارم؟میترسم الکی الکی یهو رشد کنه که تونسته تو این ۲ماه بشه ۳سانت

منم 7سال پیش که لاپارسکوپی کزدم بهم گفتن  مال من کوچیکه  ربطی به حاملگی اصلا نداره دختر ...

میگم مال تو هم قبلا تو سونو واژینال مشخص نبود؟که با هیسترو بهت گفتن؟

ممکنه مال من بوده باشه وبا سونو واژینال مشخص نبوده باشه؟

اینسری سونو ۳بعدی دادم

میگم مال تو هم قبلا تو سونو واژینال مشخص نبود؟که با هیسترو بهت گفتن؟ ممکنه مال من بوده باشه وبا سون ...

الان که دیگع هر بار رفتم سونو میگن چند تا فیبروم ریز داری دیگع نمیدونم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔