2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فعلا که هرچی سود کرده بودم پرید خواهر ذره ذره جمع شده بود تو این چند روز تمام سودم پرید😣😣😣😣😣

یعنی تو این دوسال هرچی سود کرده بودید پرید؟؟وای این ک فاجعس

😊😊
یعنی تو این دوسال هرچی سود کرده بودید پرید؟؟وای این ک فاجعس

خوب من کم کم پول گذاشته بودم ۴۰۰ هزار بود اولش  کم کم پس اندازامو اضافه کردم..... این آخرای هم به پول زیاد گذاشتم کل زحمتم رفت تو این مدت ولی همیشه بعد اصلاح یه رشد خوب میده بورس امید دارم اینبارم جبران شه به لطف خدای بزرگ

بدون اموزش ۸۰ تومن ریسک نکردید😱

کلا اهل ریسکم دیگه ،ریسکمم جواب داد اآخر اردیبهشت شد ۱۸۰ تا کشیدم بیرون ۳۰،۴۰تاشو نگه داشتم با اون کار میکنم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
کلا اهل ریسکم دیگه ،ریسکمم جواب داد اآخر اردیبهشت شد ۱۸۰ تا کشیدم بیرون ۳۰،۴۰تاشو نگه داشتم با اون ک ...

عه چقد خوب اگ اینجوریه ک عالیه اخه گفتید زیاد اموزش نداشتید پس چجوری تونسید انقد سود کنید از کسی مشورت میگرفتید؟

😊😊
عه چقد خوب اگ اینجوریه ک عالیه اخه گفتید زیاد اموزش نداشتید پس چجوری تونسید انقد سود کنید از کسی مشو ...

نه راستش اونموقع ک من وارد شدم اردیبهشت ماه بازار رشد شارپی داشت از اونجا سود گرفتم ولی الان ک بازار نوسان داره افتادم تو ضرر😊

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
دوباره خوب میشه نگران نباشید

آره درست میشه بلند مدت برنامه ریزی کردم عجول نیستم

پرسود باشی عزیزم