خانوما لطفا مسخره نکنین یا اگ بخاین لطفا نظر ندین😘من هنوز ازدواج نکردم ولی فک میکنم عشقم از رابطه ج ن س ی خوشش نمیاد😶 نگفت خوشم نمیاد میگه منم بعضی موقع ها دلم میخاد🙄🤤 ولی این جور افکارا رو از ذهنم دور میکنم🙄یا هر وخ باهاش درباره این مسائلا حرف میزنم بحث عوض میکنه😒میگه بعد ازدواج دربارش حرف میزنیم😐✋🏻زن داییم همیشه شوخی میکنه میگه وقتی ازدواج کردی میام بین تو و شوهرت میخابم😶🙄 نتونین کاراتو انجام بدین😐🙄 بعد عشقم میگه مگه قراره ما چی انجام بدیم😑🤐خواستم بگم داره شوخی میکنه یا عشوه میاد برام؟!🤔
روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم میفرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
حس میکنم سرده چون مردا معمولا بحث رابطه تغییر نمیدن اتفاقا خیلی بحث ها به سمت رابطه میکشن
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎