2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد ازدواج سرد مزاج میشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست
الان عشقت کیه؟ خواستگاری اومده یا نه؟

نه هنوز نیومد😊ولی خانوادش خبر دارن🙂

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
عزیزم شوخی میکنه زن داییم😁

من که شوخیش هم بد میدونم...حالا فرهنگا مختلف

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادا تنگاس بعدا میسوزونتت با اتیشش

واقعا؟چون آقایی که من باهاش هستمم اینجوریه و خب یه مقدار نگرانم. میگه من به وقتش بهت میگم نه الان و همش بحثو عوض می کنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
شما همون آینور نیستی ک قطع کاربری شد؟

نخیر🙂یادم نمیاد🤔هزاران آی نور اینجاس از تبریز 😑

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
واقعا؟چون آقایی که من باهاش هستمم اینجوریه و خب یه مقدار نگرانم. میگه من به وقتش بهت میگم نه الان و ...

نمیدونم من محض شوخی و خنده گفتم حرفمو

ولی معمولا همه مردا تا قبل ازدواج خیلی داغن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

حس میکنم سرده چون مردا معمولا بحث رابطه تغییر نمیدن اتفاقا خیلی بحث ها به سمت رابطه میکشن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
باحیاترینشونم اتقد مقاومت  نمیکنن 😂😂فک کنم سرده

😂دقیقا

مگر حضرت یوسف باشی اونم خدانگهت داره😐

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎