2777
2789
برای حال  دلت  زیارت عاشورا میخونم  خواهری   امید وارم کنکور بدی و ب هدفت برسی& ...

قربونت برم عزیزم خیلی خیلی ممنونم😍😍😍😍😙😙😙😙❤❤❤❤

انشاءالله هر حاجتی داری برآورده به خیر بشه🌼🌸🌹🌼🌸🌹

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال بخاطر استرس کرونا کلا از عید .

حالا هم باید درخواست بدیم سنجش برا تمدید_نظام_قدیم#  

وگرنه کلی کتاب و دوی ک من کتابای آی کیو اینام نو و تمیزه

باید بندازیم دور .کلی کتاب و دوی بخریم .

با قیمتای امروز 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

من امسال بخاطر استرس کرونا کلا از عید .

حالا هم باید درخواست بدیم سنجش برا تمدید_نظام_قدیم#  

وگرنه کلی کتاب و دوی ک من کتابای آی کیو اینام نو و تمیزه

باید بندازیم دور .کلی کتاب و دوی بخریم .

با قیمتای امروز 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

شمایی که اخر هفته کنکور دارید ..‌ عوض برنامه ریزی برای سال بعد این لحظات آخر رو درس بخونید . کنکور نیاز به نماز خیلی زیاد نداره که هی زمان میخرید . شما نوع درس خوندنتون اشتباه هست که میمونید پشت کنکور وگرنه شما یک سال دیگه هم همین روال رو پیدا کنید باید هی یک سیکل تکراری رو دنبال کنید .

یه دانشجوی پزشکی ساده

اینایی که میگین جوونیتون رفت یعنی چی مثلا اگه کنکور نبود چیکار میکردین چطور جوونی میکردین؟واسم جای سواله

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
شمایی که اخر هفته کنکور دارید ..‌ عوض برنامه ریزی برای سال بعد این لحظات آخر رو درس بخونید . کنکور ن ...

امیدی نیس دیگه 

من اون انگیزه و حس رقابتم نمونده 

شایدم دیکه کنکور ندادم

شمایی که اخر هفته کنکور دارید ..‌ عوض برنامه ریزی برای سال بعد این لحظات آخر رو درس بخونید . کنکور ن ...

عزیزم خودم کنکوری نیستم خواهرمه

میشه درخواست بدم چندتا سوال بپرسم ? 

امیدی نیس دیگه  من اون انگیزه و حس رقابتم نمونده  شایدم دیکه کنکور ندادم

اشتباهتون همینه . حالا میرید سر کنکور میبینید ۶۰ درصد سوالاتو یه نگاه مینداختید و حتی با فرمول میتونستید حل کنید ‌.

یه دانشجوی پزشکی ساده