2777
2789
عنوان

فرفیون

| مشاهده متن کامل بحث + 15369 بازدید | 94 پست
بیا پیوی یه شماره بدم زنگ بزن شرایطت بگو ببین میگه بخور یا نه 

سلام عزیزم خوبی؟منم دو بار سقط داشتم میخام این سری از ی جای مطمعن فرفیون بگیرم خواهش میکنم بمنم شماره شو بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درخواست دوستی دادم

سلام عزیزم‌خوبید؟ سرکلاژ چند هفته انجام دادید خوب بود درد نداشت؟ و اینکه چه مواردی باید رعایت کرد؟ من هفته ۱۸ هستم یه مقدار درد دارم دکتر گفته سرکلاژ میترسم، بعد خونریزی زیاد داشتید

سلام عزیزم‌خوبید؟ سرکلاژ چند هفته انجام دادید خوب بود درد نداشت؟ و اینکه چه مواردی باید رعایت کرد؟ م ...

سلام گلم‌من ۱۳هفته انجام دادم.خ خ میترسیدم ولی اصلا هیچی حس نکردم یه هفته الکی گریه کردم از ترس سرکلاژ.انجام بده نگران نباش خداکمکمون میکنه

سلام گلم‌من ۱۳هفته انجام دادم.خ خ میترسیدم ولی اصلا هیچی حس نکردم یه هفته الکی گریه کردم از ترس سرکل ...

خدا رو شکر عزیزم که خوب بوده، ممنونم از دلگرمیتون، انشاالله که برای منم خوب باشه، منم میترسم ولی خب حالا که گفتید خوبه آروم شدم، بعد عزیزم همراه هم داشتید یا نیازی نبود چون کرونا هست میترسم همراه ببرم خدای نکرده اتفاقی بیافته مقصر میشم من

خدا رو شکر عزیزم که خوب بوده، ممنونم از دلگرمیتون، انشاالله که برای منم خوب باشه، منم میترسم ولی خب ...

همراهی ک میخاد من ی شب بستری شدم.الان ۲۴هفتم همشم استرس و اضطراب دارم روزا چقد دیر میرن ان شااللع خدا به همه مون کمک‌کنه. 

همراهی ک میخاد من ی شب بستری شدم.الان ۲۴هفتم همشم استرس و اضطراب دارم روزا چقد دیر میرن ان شااللع خد ...

پس همراه میخواد ممنونم ازتون، انشاالله بسلامت میگذرونید همینطور که خدا کمک کرد و ۲۴ هفته رو بسلامت تمام کردید، استرس نداشته باشید میدونم دست خودمون نیست ولی خودتون رو مشغول کنید به کتاب، به رمان تا بگذره انشاالله، امیدوارم خدا به هممون کمک کنه بسلامت بگذرونیم🙏🙏🙏

سلام عزیزم 

حال نی نی چطوره ؟

کلم شما فرفیون استفاده کردین خوب بود؟ 

منم سابقه دوتا سقط دارم این ماه اقدامو شروع کردم

شما از کجا گرفتین ؟ چجوری خوردین؟ درخواست دوستی دادم قبول کنید