2777
2789
عنوان

بارداری

246 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من امروز پنج روزه فهمیدم حاملم عدد بتام 1026 ولی یکم کمر درد دارم خیلی خفیفه همش استرس اینو دارم حاملگی خارج از رحم باشه 

چیکار کنم تا یکم آروم بشم؟؟؟

طبیعیه کمردرد...استراحت کن

عدد بتا باید چندباشه؟

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره برا هر کی یچیه...برا شما خوبه نگران نباش

من چند روزه فهمیدم باردارم قراره یکشنبه برم ازمایش عزیزم😊🌹چندباشه خوبه عددبتا؟

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
عدد بتا اصلا مهم نیست مهم‌بالا رفتنشه من ۱۴۰۰۰بودم و خیلی نگران بودم‌ولی خداروشکر همه چی نرمال بود

یعنی چی مهم بالا رفتنشه برا من477 بود دو روز بعدش که آزمایش دادم شد 1026

واقعا من پریودم 4روز عقب افتاده بود آزمایش دادم 1026 اومد زیاد نیست؟؟؟؟

نه خوبه اتفاقا برای خارج رحمی بتا اینقدر زیاد نمیشه .من خودم یه بارداری خارج رحمی داشتم بتام از ۴۰۰ بالا نرفت هر روز ۲۰ تا بالا میرفت در صورتی که باید هر دو روز دو برابر میشد ولی نمیشد

در اقدام هستم لطفا یک صلوات برای بارداری سالم مهمونم کنید
واقعا من پریودم 4روز عقب افتاده بود آزمایش دادم 1026 اومد زیاد نیست؟؟؟؟

زیاد برای چی،من خودمم ۳۸۵۶ بود عدد بتام 

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉
من چند روزه فهمیدم باردارم قراره یکشنبه برم ازمایش عزیزم😊🌹چندباشه خوبه عددبتا؟

عزیزم عدد بتا فقط باید تو رنج مثبت باشه مهم نیست چند باشه...فقط نرمال باید هر ۴۸ ساعت دو برابر شه

عزیزم عدد بتا فقط باید تو رنج مثبت باشه مهم نیست چند باشه...فقط نرمال باید هر ۴۸ ساعت دو برابر شه

یعنی باید چندبار ازمایش بدم ببینم میره بالا یانه؟