ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
بستگی داره برا هر کی یچیه...برا شما خوبه نگران نباش
من چند روزه فهمیدم باردارم قراره یکشنبه برم ازمایش عزیزم😊🌹چندباشه خوبه عددبتا؟
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
واقعا من پریودم 4روز عقب افتاده بود آزمایش دادم 1026 اومد زیاد نیست؟؟؟؟
نه خوبه اتفاقا برای خارج رحمی بتا اینقدر زیاد نمیشه .من خودم یه بارداری خارج رحمی داشتم بتام از ۴۰۰ بالا نرفت هر روز ۲۰ تا بالا میرفت در صورتی که باید هر دو روز دو برابر میشد ولی نمیشد
در اقدام هستم لطفا یک صلوات برای بارداری سالم مهمونم کنید
عزیزم عدد بتا فقط باید تو رنج مثبت باشه مهم نیست چند باشه...فقط نرمال باید هر ۴۸ ساعت دو برابر شه
یعنی باید چندبار ازمایش بدم ببینم میره بالا یانه؟