2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
همیشه همینو بهش میگفتم، یبار دیگه هم دیدم پیامشو ب همین دختره ک حالشو پرسیده بود دختره گفته بود تو ب ...

تو این یکسال هم خودت گول خودت میزدی که عاشقته وگرنه باور کن کسی که عاشقه دختر دیگه ای رو نمیبینه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو این یکسال هم خودت گول خودت میزدی که عاشقته وگرنه باور کن کسی که عاشقه دختر دیگه ای رو نمیبینه

من همینطور بودم، چشام ب جز اون هیچکسو نمی‌دید، فکرم هیچ جا نمی‌رفت

همیشه بهش میگفتم، بخدا من هیچی براش کم نذاشتم

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫
میترسم نتونم دووم بیارم، من جونم ب نفساش بند بود

این حرف رو نزن ، چرا دووم نیاری ؟ یعنی حاضری باز بازیچه اش باشی

فقط برای خودت ارزش قائل باش 

سلام من همیشه دستای شمارو می‌خوندم ب صورت خوانن ه خاموش مرسی ک اومدین تاپیکم

سلام بروی ماهت عزیزم لطف داری مرسی 🙏❤😘🌹😍

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
این حرف رو نزن ، چرا دووم نیاری ؟ یعنی حاضری باز بازیچه اش باشی فقط برای خودت ارزش قائل باش 

من یکسال زندگیمو باهاش ساختم ... خاک بر سر احمقم ک هنوز عاشقشم

سلام بروی ماهت عزیزم لطف داری مرسی 🙏❤😘🌹😍

مامان بزرگ امضات ... 😣💔😢 

من خیلی برای موندنش تلاش کردم، خیلی التماس کردم ... میدونست من چقدر عاشقشم ... اما بهم خیانت کرد

من یکسال زندگیمو باهاش ساختم ... خاک بر سر احمقم ک هنوز عاشقشم

میگذره ، ماهم این روزارو داشتیم و کذشت و الان دیگه برام مهم نیستن ، فقط دووم بیار ، خیلی از شخصیت پسره بدم اومد ، کار خوبی کردی بلاکش کردی ، یک هفته بگذره میبینی نبودش خیلی هم سخت نیست

مامان بزرگ امضات ... 😣💔😢  من خیلی برای موندنش تلاش کردم، خیلی التماس کردم ... میدونست من چق ...

اشتباه کردی موندنی میمونه نمیخواد با چنگ و دندون نگهش داری 

الانم برای همیشه از فکرت بندازش بیرون هنوز نه به دار نه به بار اینجوری پیچوندت خدای نکرده پسفردا با دوتا بچه میای بغل دست امثال من میشینی .

بهتر که رفت خدا خیلی دوستت داشته که فهمیدی 

همیشه عقلانی تصمیم بگیر نه از روی قلبت

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اشتباه کردی موندنی میمونه نمیخواد با چنگ و دندون نگهش داری  الانم برای همیشه از فکرت بندازش بی ...

الهی بمیرم برا حال و روزم ... فقط برام دعا کنین طاقت بیارم 😣

الهی بمیرم برا حال و روزم ... فقط برام دعا کنین طاقت بیارم 😣

خدا نکنه عزیزم 

دنیا به اخر نرسیده  

فقط وفقط عقلانی تصمیم بگیر اونجوری تحملش اسونتره