2777
2789
چیزای شیرین چی

گاهی بخور ولی بعدش جوشانده زیره بخور حتما.ببین کم کم حذف کن یهو ب خودت فشار نیار.مثلا الان ی نان میخوری دیگه نصفشو بخور تا ی هفته بعده ی هفت با اونم کم ن.راستی  هر ده روز ی بار یروزشو ار جی دلت خواست بخور حتما تا وزنت استپ نکنه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۵بود همه چی میخوردم بجز شیرینی و چربی و ماکارونی برنجم هفته ای دوبار ۱۰قاشق کالری شماری کن و حذف ق ...

واقعا احسنت 

الان 65 کیلویی ؟؟

چند وقته کم کردی

پوست شکمت و بغل رونت شل و اویزون نشد؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ولی قبل از بارداری ۷۴ کیلو به ۶۴ کیلو رسیدم  . رمز موفقیتمم تخم مرغ ابپز با خرما بود ولی صورتم خیلی لاغر شد

راستی سیب زمینی ابپز خیلی عالی هستش یکی دو روزه شروع کردم جلوی اشتها رو میگیره شدید

عزیزم چجوری میشه یکم توضیح بدی

من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گش ...

مرسی .ن من اونقدرا هم نمیخوام لاغر کنم فقط4-5کیلو اثافه دارم 

خدایا یاورم باش☝☝☝
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز