2777
2789
عنوان

جاااارییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست
بگو کرونا گرفتم خودشون نمیان 😂

تازه خودشون تو بیمارستان کار میکنن منبع کرونا

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

چرا ده رووووووز!؟!؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه خودشون تو بیمارستان کار میکنن منبع کرونا

من باشم دکش میکنم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خوب بره خونه باباش

خونه باباش همبنجاس فقَط خواسته حرص منو دربیاره اومده اینجا شوهرمنم طرفدارش اصلا خودش رف آوردش 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
خونه باباش همبنجاس فقَط خواسته حرص منو دربیاره اومده اینجا شوهرمنم طرفدارش اصلا خودش رف آوردش 

🙄🙄 با بچه ش دو بار دعوا کنی گورشو گم میکنه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
مامهمون داشتیم چندروز موندن به بهونه بازی بچشوبردیم کتک زدیم آروم شد

😂😂😂

🙄🙄 با بچه ش دو بار دعوا کنی گورشو گم میکنه

بچش یه سالشه ولی اگه بدونیییییییی چه فاجعه هایی به بار میاره همین امروز خواس تلویزیونمونو بشکونه

خوب بره خونه مادر و خواهر و برادر خودش یا مادر شوهرت

با مادر شوهرم نمیسازه