2777
2789
عنوان

پر بازدید ترین تاپیک های امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 28 پست

[QUOTE=150877602]همه مردا مثل هم نیستن من داخل تاپیکشون اصلا نمیرم  انرژی منفی به بقیه نده[/QUمن انرژی منفی نمیدم و همه ی مردا رو هم نمیگم ولی اونجوری که بعضی خانوما از شوهراشون توی سایت مینالن کلا آدم از ازدواج پشیمون میشه و نسبت به همسر بی اعتماد اصلا چیز عجیبیه آخه چرا اینجوری میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والادروغ نیستن امیدوارم هیچ وقت واستون پیش نیاد 

مرد خوب اون یه که هنوز دستش رو نشده 

بدبین نیستم 

ولی واقعا مردا راحت خیانت میکنن بگی هم میگن سرگرمی بوده واین چرندیات 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

عزیزم جمع نبند، مردها نه بعضی مردها الان تو ی تاپیک داشتن از شوهر بد میگفتن من گفتم الهی شکر خوبه همه ریختن سرم که داری اینجا به رخ میکشی تعریف خوبی کنی یجور میریزن سرت از بدیشون بگی یجور میریزن سرت 

به نظر من اكثرش دروغه

من وقتي متوجه خيانت شوهرم شدم، نزديك يك ماه تو شوك بودم و دست و دلم به هيچ كاري نميرفت

چه برسه به اينكه بخوام تاپيك بزنم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
قبول کن دروغگو تو سایتم زیاد شده

چرا دروغ بگن این همه خانوم باردار یا منتظر هست 

استرس براشون خوب نیست 

😞😞

من چقدر از دیروز با بعضی پست ها گریه کردم یعنی الکی هست😓

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
آره گلم اما با این چیزایی که من دیدم جز بابام به هیچ مردی اعتماد نمیکنم

ایشالله ک یه ادم خوب گیرت میاد ولی این همیشه یادت باشه کسی ک با اصل نسب باشه با اصالت خیلی خوبه

خانواده نقشش خیلی پررنگه دست کم نگیز این گزینه رو