2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خیلی میترسم 😭😭😭اگه مدرسه ها باز بشه کرونا بگیرم بدم به خانوادم چی😭😭از طرفیم مامانم میگه من نمیزارم بری ولی مگه میشه نرفت اخع😭😭نمیدونم. چیکار کنم کاش کلن امسال مجازی بشه. 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
آخی☹منم همش ذهنم توگذشته و حال درگردشه و وقتی یاد اشتباهام یا فرصتایی که سوزوندم میفتم دوس دارم بدتر ...

منم بیشتر دلم واسه قلبم که اینجوری شکست میسوزه

*•.¸♡وخدایی که به شدت کافیست♡¸.•*

یه چیزی میگم از من به تو نصیحت ارزش شو نداره:) پتو بکش سرت بگیر بخاب دنیا دوروزه خوش باش ❤️🔗

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
منم بیشتر دلم واسه قلبم که اینجوری شکست میسوزه

آخ نگوووو😢من خودم یه ویژگی دارم اینه که یکی بدترین بدیارو در حقم کنه هرچقد بی محلی کنم توقیافه برم با جواب ندم چندروز بعدش عین قبل باهاش رفتارمیکنم زود میبخشم زود شکست میخورم