عکسه نصفه صورتتونو بزارین اگ خاستین حدث بزنیم سنتونو...
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
چ خوشگلی اسی باتوجه به 79 که زدی یعنی 20سالته درسته؟
اوهوم😁
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍