2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمیزاد فقط شکم نیست که کتاب نمی خواد؟ سرگرمی نمی خواد؟ تفریح نمی خواد؟ نباید برای یادگیری هزینه کن ...

والا خودم دانشجو هستم دخترم مدرسه بود پسرم مهد البته الان تابستونه ولی خداروشکر کم نمیارم..قناعت خیلی خوبه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
والا خودم دانشجو هستم دخترم مدرسه بود پسرم مهد البته الان تابستونه ولی خداروشکر کم نمیارم..قناعت خیل ...

من که نمیتونم قناعت کنم ولخرجم خداهمیشه میرسونه 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
خیلی تفکر اشتباهیه که فکر می کنین هر کی بالای ۲۰ تومن در آمد داره اقازادست! الان خونه معمولی تو تهر ...

نه عزیزم هرکی حرف زد بامن ولی خیلی کنجکاو شدم درامدتونو بدونم🤩

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨

استاتر اخه پدر من زیر ۴ تومن میگیره چطور پس تونسته جهیزیه بده؟؟؟؟

لابد توقعت بالاست

الان چند تا عکس میزارم البته خونم کوچیکه خیلی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
عزیزم من میگم فکر کن تا یکسال فقط پول هاتون جمع کنی میشه ال نود بخری ..پس خیلی زیاد نیست !!

اگر بلد باشی چطوری خرج کنی و پس انداز خیلی چیا میشه باهاش خریذ 

ولی تو این اقتصاد شناور بادکنکی کاری بل هیچ پولی نمیشه کرد

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
استاتر اخه پدر من زیر ۴ تومن میگیره چطور پس تونسته جهیزیه بده؟؟؟؟ لابد توقعت بالاست الان چند ...

بذار عشقم .ن توقعم بالا نیس مثلا گرامافون میخواستم و میز باز گفت نمیخرم