2777
2789
عنوان

عکسو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 99 پست
عزیزم منم این روزارو گذروندم کارم به روانپزشک کشید.یه چشمم داشت کور میشد عصبش ضعیف شده بود.دانشگاهم ...

الان ازدواج‌کردین ، درستونو دوباره خوندین ، دیگه بخاطرش اذیت نمیشین؟چند سالتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ازدواج‌کردین ، درستونو دوباره خوندین ، دیگه بخاطرش اذیت نمیشین؟چند سالتونه

۳۲ سالمه.بله یه رشته دیگه دوباره خوندم و اواسط دانشگاه ازدواج کردم و الان یه پسر دارم.نه دیگه اذیت نمیشم اصلا با اینکه فراموشش نکردم.وقتی تو شرایط شما بودم اصلا نمیتونستم باور کنم که یه روزی حالم خوب میشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بله درسته ،تجربه هاتون کاملا مناسب حالمه

انشالله زودی حالت خوب بشه عزیزم سوره عصر رو زیاد بخون

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ایشالله همه چی درست میشه عزیزم،اینقدم غصه نخورمیدونم سخته،میدونم ناراحتی،واقعاهم درکت میکنم،امایه لحظه احساس وبزارکناربامنطق فکرکن الان کاری ازدست توبرمیاد؟؟حالایه روزوباگریه گذروندی اشکالی نداره خالی میشی،اماازفرداهمه چیوعوض کن،هرکاری میخوای بکنی قبلش ازخودت بپرس ارزشش وداره یانه،الانم ارزششوداره توبه خاطرکسی که خیلی راحت تنهات گذاشت،به احساسات هیچ توجهی نکردوخیلی راحت نادیدت گرفت خودت وآیندت ونابودکنی؟به خدانه،به قول شاعرگاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود،به جای این حرفاباخانوادت باش وهوای اوناروداشته باش که هرچی باشی هیچ وقت ولت نمیکنن وتوروباهیچی عوض نمکنن،آدم بایدیادبگیره توزندگی قوی باشه،سخته ولی شدنیه😊😙

...